Gigi Becali iese dintr-o bancă cu un ghiozdan plin şi refuză în continuare să poarte mască

Gigi Becali a fost surprins, zilele trecute, de paparazzi Wowbiz.ro ieșind cu un rucsac plin dintr-o bancă din Capitală.

RomaniaTV.net
03 sept. 2020, 05:09

Imaginile au stârnit imaginaţia cititorilor, aceştia întrebându-se dacă rucsacul era plin de bani, ceea ce nu ar fi exclus, ştiut fiind faptul că Gigi este genul de afacerist care foloseşte foarte mult cash.

În plus Gigi Becali nu e genul de afacerist care să apară în public echipat sport iar rucsacul nu intra printre accesoriile pe care milionarul le folosește în mod obișnuit.

Imaginile surprinse de Wowbiz.ro amintesc oarecum de celebrul caz din 2006, când Becali le-a fluturat jucătorilor Gloriei Bistrița o pungă cu 150.000 de euro în ea, încercând să-i motiveze pentru jocul din ultima etapă contra Rapidului, contracandidata Stelei la titlu. Diferența e că atunci, punga era semi-transparentă, spre deosebire de rucsacul din 2020, însă grija patronului față de conținutul din interiorul ambalajului era cam aceeași.

În imagini se vede cum Becali iese din bancă, iar Luțu fuge prin spatele lui, pentru a ajunge repede la volan. Pe drum, finanțatorul FCSB e acostat de un om al străzii care primește de la acesta o sumă cu bani. De remarcat nu e faptul că Becali e un tip generos, ci că a ieșit, liniștit, fără mască, din bancă. Spre deosebire de acesta, Luțu a părăsit instituția regulamentar, cu masca pe figură, după care și-a dat-o jos înainte să intre în mașină.

Citeşte şi: Mario Fresh, de urgenţă la spital. Şocant: ce a păţit iubitul fiicei Andreei Esca în vacanţa din Grecia

Foto: Wowbiz