Gigi Becali îi critică dur pe MM Stoica şi Dică: E posibil ca la sfârşitul lui octombrie să fie dată afară lumea

Gigi Becali este foarte nemulţumit de rezultatele FCSB, iar după egalul de la Cluj, cu CFR, a criticat public conducerea tehnică a echipei. El a anunţat că după etapa a 13-a, din 27 octombrie, e posibil ca întreg staff-ul, în frunte cu directorul sportiv, Mihai Stoica, să fie schimbat.

RomaniaTV.net
17 sept. 2018, 05:30
Gigi Becali îi critică dur pe MM Stoica şi Dică: E posibil ca la sfârşitul lui octombrie să fie dată afară lumea

Ba da, Dică are vină. Și el și Meme și toți au vină. Eu am pus acolo niște păstori. Dacă nu aleargă echipa și nu e bine pregătită echipa și dă numai pase la adversar vina pleacă de la cap. Și Meme și Dică și toată lumea. Eu am dat bani mulți acolo, 15.000-20.000 de euro salarii. Dacă ei iau banii ăștia și aleargă mai puțin decât unul care ia 2-3.000 nu e în regulă. La Viitorul puteau și nu mai pot. Coman și Nedelcu puteau și aici nu mai pot. Tănase n-a crescut deloc. Cum?

Lasă-mă 13 etape și o să vedem. E posibil după 13 etape să fie toată lumea schimbată, dar lăsați omul 13 etape să-și facă meseria. Poate el așa a făcut antrenamente să fie puternic după 2-3 etape. Dacă joacă așa echipa nu o să mai rămână, dar la finalul etapei a 13-a discutăm. Dacă o să joace echipa cum a jucat în seara asta o să aduc 10 antrenori. Unul să antreneze și încă 9 să dea sfaturi, să fie consilieri. E posibil așa ceva? Să nu poți să legi 3 pase„, a spus Gigi Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.