Gigi Becali îl vrea cu orice preţ pe Maxim. Oferă Pandurilor 600.000 de euro şi doi jucători

Gigi Becali susţine că i-a oferit pe atacantul Adi Rocha şi portarul Răzvan Stanca, plus 600.000 de euro pentru transferul mijlocaşului Alexandru Maxim de la Pandurii Târgu Jiu, gruparea gorjeană urmând să păstreze şi un procent de 20 la sută.

RomaniaTV.net
14 dec. 2012, 16:34
Gigi Becali îl vrea cu orice preţ pe Maxim. Oferă Pandurilor 600.000 de euro şi doi jucători

Jucătorii care nu îmi convin, îi dau. Lui Machado i-am dat drumul liber. Cu Rocha şi cu Stanca am vorbit cu Condescu să-i mai dau 600.000 acum şi mi-l dă pe Maxim din vară. Le mai dau 20 la sută, 600.000, Rocha şi Stanca. Ei beneficiază de acum de jucători, le dau şi banii, iar eu îl iau din vară„, a spus Becali, la postul de televiziune Digi Sport.

Gigi Becali a afirmat că fundaşul Vlad Chiricheş nu va pleca împrumut la AC Milan, ci doar dacă o echipă va oferi zece milioane de euro pe el. „Ne jucăm cu Steaua? Vine un jucător, stă şase luni la Steaua şi pleacă, pentru că Steaua este o trambulină? Steaua are şi ea un nume în ţara asta, este un simbol. Steaua asta nu e făcută să facă bani, ci să facă performanţă. La o adică îl vând, dar să îmi convină preţul. Chiricheş la ora asta e jucător de 20 de milioane de euro. Nu contează că e din România, eu sunt Gigi Becali, iar dacă eu sunt Gigi Becali, eu sunt şi Spania şi Italia şi Anglia şi Franţa”, a completat Becali.

Finanţatorul stelist a precizat că Steaua ar putea achiziţiona un fundaş dreapta de la AEK Atena. „În Grecia pentru un fundaş dreapta mergem, nu pentru altceva. La AEK Atena nu mai există altceva, pentru că toţi jucătorii buni au plecat, pentru că se desfiinţează echipa. Singurul jucător care a rămas din vechea echipă e fundaşul dreapta. Eu vreau să cumpăr jucători. Am vorbit azi cu Reghe şi mi-a spus că ne trebuie un fundaş dreapta în primele două etape până revine Georgievski şi i-am spus că în primele două săptămâni vom juca cu Tătăruşanu fundaş dreapta. Steaua îşi poate permite să joace ce vrea, dar nu în Europa. Mai bine joci în Europa cu Chipciu fundaş dreapta, pentru că îl cunoşti„, a adăugat Becali.

Fundaşul dreapta Andrei Dumitraş a revenit la Ceahlăul, potrivit lui Becali. „Cu Dumitraş am rezolvat, am semnat, şi mai rămâne Tibi Bălan şi gata. Reghe mi-a spus că la antrenamente e extraordinar (n.r. – Dumitraş), cum era Boştină. Este un jucător extraordinar la antrenamente, dar fotbalul e un sport de bărbăţie. Dacă ai emoţii şi trac, nu rezişti. Când joacă sub presiune, greşeşte, face atacuri întârziate”, a explicat Becali.