Gigi Becali, implicat într-un accident pe Bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti

Sfârșit de săptămână cu ghinion pentru Gigi Becali. Latifundiarul a fost implicat într-un accident pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din Capitală. Latifundiarul s-a trezit cu mașina puțin „șifonată".

23 sept. 2023, 08:42
Gigi Becali, implicat într-un accident pe Bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti

Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier vineri după-amiază pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Capitală. Latifundiarul aștepta la semafor, ca ceilalți participanți la trafic. La un moment dat, în aglomerația de pe Bulevardul Iuliu Maniu, mai ales la oră de vârf, Gigi Becali a fost tamponat de o altă mașină.

Gigi Becali se afla la volanul unui Rolls Royce şi a fost lovit de o tânără care conducea o Toyota. Şoferiţa a intrat cu maşina în bara din spate a bolidului condus de latifundiarul din Pipera.

Citeşte şi: Gigi Becali a explodat din cauza drogurilor: „Puterea la miliție!” Noi dezvăluiri despre petrecerile lui Vlad Pascu

La volanul autoturismului care a lovit maşin lui Gigi Becali se afla o domnișoară care, speriată de cele întâmplate și cauzate de ea, a coborât să vadă dacă acesta este bine și, eventual, să vorbească cu el. Nu mică i-a fost mirarea când a văzut atitudinea latifundiarului. Gigi Becali era relaxat. Nu a coborât din maşină să vadă ce pagubă are la maşină. A deschis geamul, a avut un scurt schimb de replici cu şoferiţa care l-a lovit. Gigi Becali a rămas neclintit la volan în așteptarea poliției.

@alex.serban18 #fy #fyp #rollsroyce #gorjului #neagigi #top #becali ♬ original sound – ALEX SERBAN

Se pare că acesta ar fi împrumutat de la Teodora Becali și Mihai Mincu bolidul lor în valoare de 500.000 de euro.

Citeşte şi: EXCLUSIV Gigi Becali vrea să se implice din nou în politică: „Să vină oamenii să facem partid. Eu cheltuiesc toţi banii”

„Priviți ce înseamnă un șmercher cu inima bună”, „Legenda spune că i-a mai dat el bani să își repare ea mașina” sau „Nu putea să lipsească de la slujba din mașină” sunt doar o parte din comentariile făcute de cei care au văzut imaginile pe reţelele de socializare.