EXCLUSIV Gigi Becali vrea să se implice din nou în politică: „Să vină oamenii să facem partid. Eu cheltuiesc toţi banii”

Fost candidat la alegerile prezidenţiale din 2004 şi 2009, din partea Partidului Noua Generaţie (PNG), Gigi Becali anunţă că ar fi dispus să se implice din nou în lupta politică şi anunţă condiţiile.

11 sept. 2023, 10:36
EXCLUSIV Gigi Becali vrea să se implice din nou în politică: „Să vină oamenii să facem partid. Eu cheltuiesc toţi banii”

Gigi Becali a declarat, în exclusivitate pentru România TV, că ar fi dispus să sprijine financiar o formaţiune politică, dacă se strâng destui oameni cu care să formeze un partid, dar el nu intenţionează să candideze pentru nicio funcţie.

”Dacă unul e handicapat și prost nu înseamnă că statul e hoț. Când unul este născut să fie slujitor nu poate să fie conducător.

Eu cheltui toată averea mea pentru bunăstarea oamenilor. Să vină oamenii din stradă să facem un partid. Eu nu candidez, cheltui toți banii și pun pe altcineva să conducă țara”, a pus Gigi Becali la România TV.

În iunie 2009, Gigi Becali câştigase un loc în Parlamentul European după ce candidase pe lista Partidului România Mare (PRM). Pe 18 decembrie 2012 şi-a încheiat mandatul, la scurt timp după ce a intrat în Camera Deputaţilor de pe lista Partidului Naţional Liberal (PNL). Pe 29 mai 2013, după ce a fost condamnat, Gigi Becali şi-a încheiat cariera politică, una care a ţinut aproape 13 ani.

“Am vorbit cu văru-meu Giovani și cu Victor să facem un partid care să fim mai tari ca frații Kennedy. Am fi condus România. Dar n-au vrut, fraierii”, a declarat Gigi Becali, în urmă cu mai mult timp.

Citeşte şi: Cosette Chichirău a ieşit din USR şi anunţă că îşi face partid anti-sistem: „Drulă ne-a promis ranga şi a venit cu penseta”