Gigi Becali își face mausoleu la palat. Mitică Dragomir a dezvăluit planul patronului FCSB: „Să îi ceri permisiunea să vii să vezi câți bani a putut să bage”

Dumitru Dragomir a dezvăluit că Gigi Becali vrea să își construiască un masuoleu în noua locație care îi va deveni locuință.

15 aug. 2023, 11:08
Gigi Becali își face mausoleu la palat. Mitică Dragomir a dezvăluit planul patronului FCSB: „Să îi ceri permisiunea să vii să vezi câți bani a putut să bage”
Gigi Becali își face mausoleu la palat

Decizia neașteptată de Gigi Becali. Patronul FCSB a investit în ultimii ani într-o locație care îi va servi drept locuință, birou, dar și loc de rugăciune. Mitică Dragormir a dezvăluit în cadrul emisiunii „Maxprofețiile lui Mitică” faptul că latifundiarul din Pipera vrea să își ridice mausoleu.

Bun prieten cu Gigi Becali, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că patronul FCSB vrea să își facă mausoleu la noul său palat, unde se va muta în curând.

„Își face și mausoleu acolo și tot. Birourile vor fi sus și jos își face mausoleu, o să vezi. Să îi ceri permisiunea să vii să vezi câți bani a putut să bage. El poate să își facă orice pe pământul lui, cu banii lui. Chiar și mausoleu”, a dezvluit Dumitru Dragomir.

Citește și: Au plecat cu coada între picioare. Gigi Becali nu a vrut să le dea un leu cerșetorilor care i-au înconjurat mașina. S-a enervat și i-a trimis acasă

În urmă cu 15 ani, Gigi Becali a luat decizia de a ridica o biserică la circa doi kilometru de casa lui din Pipera, după ce FCSB s-a calificat în grupele Champions League. După ce lucrarea va fi gata, acesta are de gând să se mute lângă această biserică. Acesta a investit 10 milioane de euro pentru întregul proiect.

Plecând de la construcția lui Becali, Horia Ivanovici a dezvăluit numele celui mai impresionant cimitir din lume. Este vorba despre Cimitirul Cristofor Columb, din Havana, Cuba, situat în cartierul Vedado.

Citește și: Investiție spectaculoasă pregătită de către Gigi Becali. Premieră în România

„În lumea asta știi care e cel mai tare cimitir din lume, unde mausoleele și criptele zici că ești în cel mai tare oraș vintage pe care l-ai văzut vreodată, de un lux orbitor. Zici că ești în timpul NewYork-ului sau Londrei din anii 1850-1900.

Cel mai tare cimitir din lume, o să râdeți, este obiectiv turistic, se duc milioane de oameni pe an, este Cimitirul din Havana, în Cuba. N-ai văzut în viața vieților tale. Nu că mausolee, operă de artă, vilă!

La cubanezi cu cât ai fost mai respectat, locul de veci trebuie să fie mai luxos. Cu coloane Victoriene. Milioane de oameni vizitează. Turiștii se bat să vadă Cimitirul din Havana. Niște cripte, niște clădiri arhitecturale…”, a dezvăluit Horia Ivanovici.