Gigi Becali îşi mai cumpără o ECHIPĂ de fotbal

Gigi Becali vrea să investească într-un lot masiv de jucatori pentru ca Steaua să faca faţă şi în campionat, şi în Liga Campionilor. 

25 apr. 2014, 06:58
Gigi Becali îşi mai cumpără o ECHIPĂ de fotbal

Laurenţiu Reghecampf are la ora actuală la Steaua cel mai valoros lot din fotbalul românesc, dar, nu în ultimul rând, şi unul dintre cele mai numeroase loturi din Liga 1. Cu peste 27 de fotbalişti în lot, cu jucători ca Răduţ, Neagu, Gabi Matei, Kapetanos, Mihai Costea care nu au mai jucat de meciuri bune sau nici măcar nu mai prind lotul de 18, tehnicianul Stelei a decis să îi propună lui Gigi Becali reînfiinţarea a echipei a doua a clubului din Ghencea.  

Reghecampf, ÎNTÂLNIRE URGENTĂ cu Gigi Becali. VEZI MOTIVUL

 

Gigi, avem mare nevoie de reînfiinţarea echipei a doua. Avem prea mulţi jucători la echipă, pe care îi plătim cu bani mulţi, dar din cauza faptului că toţi sînt valoroşi nu pot să îi împac pe toţi. O parte dintre ei chiar nu apucă să joace deloc, iar eu de aceştia nu aş mai vrea să mă folosesc doar la antrenamente. Mai mult, unii dintre ei revin după accidentări, iar mie îmi prinde mai bine ca fotbaliştii respectivi să aibă nişte meciuri în picioare, cu o reacomodare la efort după perioadele de pauză”l-a rugat Reghe pe patron.

 Toţi jucătorii din echipa de Youth League au fost împrumutaţi

Doleanţa lui Reghecampf este cu adevărat justificată în condiţiile în care, de exemplu, FANATIK.RO a aflat că aproape toţi tinerii care au făcut parte din echipa  de Youth League în acest sezon au fost împrumutaţi la alte echipe ca să poată juca, atîta timp cît în Ghencea nu au unde evolua la ora actuală din cauza lipsei unei formaţii secunde într-o ligă inferioară.

Citeşte mai mult pe fanatik.ro