Gigi Becali: „Judecătorii de aici trebuie să se gândească că o să fie şi ei judecaţi”

Gigi Becali a ajuns, miercuri, în faţa magistraţilor, la ultimul termen în dosarul Valiza. Ca să meargă la proces, patronul Stelei a renunţat să plece în această dimineaţă în Olanda cu echipa sa, care va juca returul cu Twente.

RomaniaTV.net
22 feb. 2012, 13:13
Gigi Becali: „Judecătorii de aici trebuie să se gândească că o să fie şi ei judecaţi”

Cele două mari dosare din fotbal au ajuns la final. După ce procesul în Dosarul Transferurilor s-a încheiat, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se judecă astăzi ultimul termen în cazul „Valiza”, în care Gigi Becali este acuzat de dare de mită.

A trebuit să renunţ şi să plec mâine. Am un proces, este ultimul şi am înţeles că se va da pronunţarea. Dacă un om mi-ar fi spus că premierea poate fi mită mi-ar fi fost frică. Aşa ceva nu există, nici în Congo, la noi s-a găsit să se spună că premierea este mită. Codul penal nu poate fi contrar celor 10 porunci ale lui Iisus Hristos. Dacă vrei sa te raportezi la Dumnezeu, a da mită înseamnă a fura. Judecătorii de aici trebuie să se gândească că o să fie şi ei judecaţi„, a declarat Gigi Becali, finanţatorul Stelei.

Scandalul dosarului „Valiza” a izbucnit în urmă cu aproape patru ani. În 2008, Gigi Becali a fost acuzat că a încercat să ofere 1,7 milioane de euro jucătorilor de la U Cluj, pentru ca aceștia să-și împiedice concitadinii de la CFR să ia titlul, cele două echipe disputându-și meciul din ultima etapă a campionatului.