Gigi Becali l-a invitat pe Marcel Ciolacu în Ghencea, la meciul FCSB – Dinamo. „Vino, bă, stai lângă mine, că ai fost băiat bun! Să te mândreşti că stai lângă Becali”

FCSB speră să joace în Ghencea meciul cu Dinamo din etapa a 2-a şi l-a invitat în tribune pe premierul Marcel Ciolacu. Partida este programatră sâmbătă, 27 iulie, de la ora 21:30.

11 iul. 2023, 14:11
Gigi Becali l-a invitat pe Marcel Ciolacu în Ghencea, la meciul FCSB – Dinamo. „Vino, bă, stai lângă mine, că ai fost băiat bun! Să te mândreşti că stai lângă Becali”
Gigi Becali l-a invitat pe Marcel Ciolacu în Ghencea, la meciul FCSB - Dinamo. "Vino, bă, stai lângă mine, că ai fost băiat bun! Să te mândreşti că stai lângă Becali"

Gigi Becali l-a invitat pe Marcel Ciolacu în Ghencea, la meciul FCSB – Dinamo. Latifundiarul din Pipera speră ca premierul să se implice astfel încât FCSB să poat juca în Ghencea şi l-a invitat pe acesta la meciul cu Dinamo.

„Așteptăm un răspuns. Ce știu e că Ciolacu s-a impus, altceva… Dacă se ține de cuvânt, să-l vedem acum pe Ciolacu, Prim-ministrul! Până acum am văzut că e om de treabă, dar acum să vedem dacă se ține de cuvânt cu ce mi-a promis. Nu l-am sunat, dar dacă rezolvă, îl sun. Dacă rezolvă, îl iau să stea lângă mine! Dacă se joacă în Ghencea, îl iau pe Ciolacu, îi zic „Vino, bă, stai lângă mine, că ai fost băiat bun”! Păi, ce, bă, așa e! Eu sunt Becali și el e Ciolacu, el e tânăr, eu sunt ca tatăl lui! Ce, stai lângă mine aici, să te mândrești că stai lângă Becali! Mie mi-e dor de Ghencea, dar asta e treaba, ce să facem”, spus Gigi Bercali, citat de ProSport.

Citeşte şi: O nouă anchetă în TVR, după ce imagini din arhiva ”Replay au ajuns ilegal pe YouTube. Ce spune Marian Olaianos, fostul realizator al emisiunii

„Dar eu cred că în orice situație, nu au cum să o mai țină așa! Curtea de Conturi e pe capul lor! La tot! Nici nu știu cum s-o scoată la capăt cu ce au făcut până acum! N-au cum s-o scoată la capăt! Banii cheltuiți nu-i pot justifica! N-au justificare”, a mai spus Gigi Becali.

Citeşte şi: Adrian Mititelu a pierdut palmaresul Universităţii Craiova. Instanţa a decis că acesta poate fi folosit exclusiv de echipa lui Mihai Rotaru 

Marcel Ciolacu a anunțat acum câteva zile că vrea să participe la partida FCSB – Dinamo, împreună cu tatăl său. „Normal este să se joace derby-ul FCSB – Dinamo pe stadionul din Ghencea. Îmi doresc să fiu prezent, cum eram în copilărie, împreună cu tatăl meu”, a declarat Marcel Ciolacu.