Gigi Becali l-a luat la ţintă pe Christoph Daum: A greşit cu Enache, l-a stricat şi pe Adi Popa

Gigi Becali l-a criticat pe selecţionerul Christoph Daum pentru echipa trimisă în teren în meciul Kazahstan-România (0-0), dar şi pentru schimbările făcute. Becali l-a luat la ţintă a fost chiar jucătorul său, Gabi Enache, cel care în minutul 87 a alunecat în faţa porţii goale.

12 oct. 2016, 05:47
Gigi Becali l-a luat la ţintă pe Christoph Daum: A greşit cu Enache, l-a stricat şi pe Adi Popa

Eu am vorbit cu Mihai (n.r. – Mihai Stoica), de când a facut schimbarea cu Enache şi i-am spus ca a greşit, că nu trebuia băgat el. La final a făcut o mişcare inteligentă, cu Stancu în stânga şi Andone în faţă. Popa nu trebuia mutat din dreapta, acolo e matriţa lui. L-a stricat şi pe Popa.

Ar fi fost altul rezultatul dacă făcea schimbarea asta la final. Deja Răzvan Marin, copil 20 de ani, era prea mult un meci de mare anvergură. Am jucat bine în prima repriză. Marin are 20 de ani, ce să poată face la 20 de ani? A jucat extraordinar în primul meci! Daum era deştept acum dacă era inspirat să-l bage pe Bicfalvi.

Citeşte şi Christoph Daum, fericit după 0-0 în Kazahstan. Declaraţiile halucinante ale selecţionerului

Am alergat, am făcut pressing. Am fost mult peste ei în prima repriză, s-a văzut. Un egal e totuşi bun. Eu chiar cred că noi o să batem Polonia, o să vedeţi. Eu cred în echipa asta. Pînă atunci Daum îşi va forma echipa. Uşor, uşor o să găsească cheia„, a spus Gigi Becali, la televiziunea Sport.ro.