Gigi Becali, la un pas de un nou dosar penal! Autoritatea Electorală Permanentă susţine că omul de afaceri a votat ilegal

Publicat: Sâmbătă, 03 Noiembrie 2018 11:52 // Actualizat: Sâmbătă, 03 Noiembrie 2018 14:22 // Sursa: romaniatv.net

Gigi Becali nu avea voie sa voteze la Referendumul pentru familie, susţine Autoritatea Electorală Permanentă. Autorităţile confirmă că latifundiarul a votat fără să aibă acest drept din cauza condamnărilor pe care le-a avut. În replică, omul de afaceri spune că între a alege pe cineva într-o funcţie şi a vota pentru constituţie ar trebui să se facă o diferenţă şi are încredere că cei care vor să-i facă rău "cu pixul lui Satan" nu au nicio şansă să izbândească.

La o lună de la Referendumul pentru familia tradiţională, Autoritatea Electorală Permanentă confirmă că Gigi Becali a votat fără să aibă acest drept, potrivit România TV.

Având în vedere condamnarea pe care a avut-o, lui Gigi Becali i s-a interzis în anul 2013 dreptul de a alege și de a fi ales pe o perioadă de 5 ani. Aceasta însemnă că, abia de anul viitor, Gigi Becali poate să-şi exercite acest drept.

"Cine a spus asta, părerea mea, eu cred că e LGBT. Este minte satanică şi eu zic doamne Iisuse Hristoase şi arma mea e Hristos, a lor e Satana. Eu zic Hristoase apără-mă. Cu Hristos şi crucea îmi dă Dumnezeu judecător şi îl spulberă pe cel care a făcut plângere satanică şi cu pixul lui Satan", a replicat, în direct la România TV, Gigi Becali

La referendumul din 6 octombrie, Gigi Becali a votat pentru susţinerea familiei tradiţionale. Gestul omului de afaceri, cel de a vota, constituie o infracţiune pedepsită în Codul Penal, anunţă AEP. El s-ar putea alege cu un nou dosar penal, însă doar dacă cineva va depune o plângere în acest sens.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 nov 04:37
Răspunde | Votează email 0 email
mezinu usa
BECALI este un gunoi
1
EUR
4.7228
RON
16 Jun
noapte 18 °
zi 32 °
Ultimele joburi adaugate
24 H