GIGI BECALI, întâlnire SECRETĂ cu FAMILIA

GIGI BECALI. După ce a aflat că va avea o zi liberă, GIGI BECALI a aranjat lucrurile astfel încât să o petreacă alături de familie. Pentru a nu pierde mai multe ore pe drumul spre Bucureşti, GIGI BECALI a găsit o soluţie de ultimă oră.

01 mai 2014, 06:21
GIGI BECALI, întâlnire SECRETĂ cu FAMILIA

GIGI BECALI le va avea în jurul său pe Alexandrina (83 de ani), mama lui, pe soţia Luminiţa (44 de ani) şi pe fetele Teodora (18 ani), Alexandra (17 ani) şi Cristina (13 ani) pentru prima dată după mai bine de 11 luni! Întâlnirea va fi găzduită de Iaki, hotelul pe care Gică Hagi, naşul său, îl deţine în staţiunea Mamaia.

GIGI BECALI plănuise să folosească această permisie abia pe la mijlocul lui mai, când urma să vină la Bucureşti, pentru a petrece câteva ore alături de cei dragi, în vila din Pipera. Numai că aceasta s-a răzgândit.

„Dorul de ai săi l-a doborât pe GIGI BECALI, care a spus că el nu mai poate aştepta două săptămâni. Vrea să-şi vadă mama, soţia şi fetele cât mai repede, chiar azi, dacă se poate. Şi şi-a dat seama că e o prostie să vină el de la Poarta Albă la Bucureşti, pentru că ar pierde cam şase ore pe drum, dus-întors. De ce să nu petreacă orele astea cu ei? GIGI BECALI se va întâlni cu familia la Iaki, hotelul lui Hagi din Mamaia. A vorbit cu Luminiţa şi a rugat-o să le ia pe fete şi pe mama lui şi să vină cât mai curând acolo. Acum aşteaptă ca soţia să-l sune înapoi şi să-i spună ziua exactă când vor ajunge la Mamaia”, a dezvăluit un apopiat al lui GIGI BECALI pentru Libertatea.