Gigi Becali, atac devastator la Guvern. "Orban, dormim acolo? Dacă nu ştiţi, daţi-vă la o parte! Vin eu!"

Publicat: Marţi, 24 Martie 2020 15:26 // Actualizat: Marţi, 24 Martie 2020 15:26 // Sursa: romaniatv.net

Gigfi Becali a declarat, marţi, că Guvernul trebuie să bage bani mai mulți în economie și s-a oferit să ajute, împreună cu mai mulți oameni de afaceri, dacă miniștrii cabinetului Ludovic Orban nu pot lua aceste măsuri.

Gigi Becali a avut mai multe mesaje către Guvernul condus de Ludovic Orban.

"Ce mai contează fotbalul când vezi 500-600 de oameni afectați de coronavirus? Eu nu vreau să critic Guvernul, dar nu se poate așa ceva! Nu sunt măști în spitale. Mă duc mâine la Craiova și Caracal ca să dau 2.000 de măști. Plâng doctorii și spitalele că nu sunt măști. Nu mă interesează fotbalul. Nu știm ce sa va întâmpla. Sper ca totul să se rezolve. Dumnezeu va face o minune și vom putea participa la Slujba de Înviere. Uite, că la noi sunt mai puține cazuri. V-am zis că așa va fi în țările ortodoxe, unde se face Sfânta Liturghie. În România, Belarus, Serbia nu moare așa multă lume. Noi avem de la Botez un înger care are grijă de noi", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Gigi Becali nu se teme de Covid-19. "Se apropie vreun virus de mine când eu mă rog la Hristos? Nu poate niciun coronavirus!"

"Trebuie să băgam 20-30 de miliarde de euro în economie, nu un miliard și să pornim încet, ca Trabantul. Franța bagă 300 de miliarde, dar pleacă greu, că e oprit totul. La fel și restul țărilor. Pe noi ne-a ocrotit Dumnezeu și a zis "Vă aduc poporul român acasă". Avem oameni, dar trebuie și Guvernul... Băi, guvernanți, acum, când e criză, trebuie să plecăm cu demaraj de pe loc. Dar ei nu dau nici măști la spitale. Ce facem? Dormim? Dacă nu știți, dați-vă la o parte! Să vină oameni de afaceri care se pricep. Vin eu cu alți 10 oameni pe care îi aleg. Nu vreau bani. Dați-vă la o parte! Nu e nicio rușine dacă nu știți. Vin eu. Lăsați oameni care să pricep. Hai să plecăm ca un Audi de pe loc. Vai de capul nostru... Vom muri de foame", a mai spus Gigi Becali.

"Alte țări vor pleca mai greu de pe loc. Noi dăm drumul mai repede pentru că nu avem așa mari probleme. Putem să întrecem aceste țări dacă băgăm 30-40 de miliarde. Trebuie să băgăm bani pentru că banii se cumpără ieftin acum. Să intervină Banca Națională. E un moment care vine o dată la 500 de ani. Trebuie să facem cum a făcut Donald Trump în America, să dăm bani la oameni! Lumea e oprită acum, dar noi putem pleca cu Audi. Lumea e distrusă, chiar și psihologic. Coronavirusul e șansa neamului românesc, metaforic vorbind. Dar să înțeleagă cei din Guvern. Dacă nu, să ne lase pe noi!", a încheiat Gigi Becali.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
coronavirus Gigi Becali Guvern Ludovic Orban
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8375
RON
07 Aug
noapte 20 °
zi 37 °
Ultimele joburi adaugate
24 H