Gigi Becali: „Lui Borcea nu îi dau voie de un an să vină acasă să îşi boteze copilul. Şi se mai vorbeşte de drepturi şi libertăţi…”

Gigi Becali a lansat un nou atac la adresa conducerii Administrației Naționale a Penitenciarelor. Într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, latifundiarul s-a declarat extrem de revoltat că finul său Cristian Borcea, aflat în detenție, nu a beneficiat de zilele libere de care are dreptul și din acest motiv nu a putut să își boteze fiul.

09 mart. 2017, 14:01
Gigi Becali: „Lui Borcea nu îi dau voie de un an să vină acasă să îşi boteze copilul. Şi se mai vorbeşte de drepturi şi libertăţi…”

Gigi Becali i-a criticat, în acest context, și pe politicienii care vorbesc frecvent despre drepturile și libertățile cetățenilor, fără ca acestea să fie respectate, scrie b1.ro.

Citeşte şi Cristian Borcea, audiat la Curtea de Apel Bucureşti în dosarul lui Neculai Onţanu

„Vorbește și președintele și toată lumea despre drepturile și libertățile fundamentale ale oamenilor. Există, la ora asta, mai mulți, dar eu știu sigur de doi, unul care așteaptă să i se nască fata și e în pușcărie și nu i-au dat de un an voie să vină acasă. Și unul care așteaptă să i se boteze copilul, Borcea, și nu i-au dat de un an voie să vină acasă să își boteze copilul. Și vorbesc la parlamente și la pupitre de drepturi și libertăți. Ce libertăți, ce drepturi, când omul nu poate să își boteze copilul din cauza la niște oameni criminali

De ce nu îi luați pe acei oameni de acolo de la ANP să îi arestați în cătușe pe acei oameni care fac lucrul ăsta.

Citeşte şi Valentina Pelinel, la ora mărturisirilor. DE CE s-a îndrăgostit de Cristi Borcea

Mă mânii din dragoste pentru un văr și un fin care nu poate să vină acasă să vadă familia”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali: Lui Borcea nu i-au dat voie de un an să vină acasă să își boteze copilul. Și vorbește toată lumea la parlamente și la pupitre de drepturi și libertăți