GIGI BECALI mai primeşte o lovitură dură. Pierde 2,5 milioane euro din cauza orgoliului

GIGI BECALI asistă neputincios din spatele gratiilor cum unul dintre tinerii talentaţi pe care i-a avut Steaua în lot în trecutul recent este pe cale să se transfere pe o sumă ce se apropie de trei milioane de euro.

14 ian. 2015, 07:00
GIGI BECALI mai primeşte o lovitură dură. Pierde 2,5 milioane euro din cauza orgoliului

Florentin Matei, jucător care îl uimea pe Gigi Becali prin calităţile tehnice, dar care a plecat cu scandal de la Steaua în urma unui conflict cu patronul Stelei, este la un pas de un transfer la Dnepr Dnepropetrovsk, ocupanta locul trei în campionatul Ucrainiei. „Mijlocaşul a făcut deja joncţiunea cu lotul noii sale echipe, mai sînt discuţii doar în privinţa sumei de transfer, Volyn Lutsk doreşte în jur de 3 milioane euro! Însă credem că o să se ajungă la un numitor comun şi Dnepr o să plătească 2,5 milioane pentru jucător„, afirmă sursele fanatik.ro.

Citeşte şi Campioana, într-o situaţie DISPERATĂ. Duckadam: Nu mai putem folosi numele STEAUA!

Florentin Matei a plecat de la Steaua în ianuarie 2011, iar la despărţire, tânărul fotbalist, acum în vârstă de 21 de ani, spunea: „Sunt dezamăgit de domnul Becali şi chiar supărat pe dânsul, pentru că nu m-a ajutat cu nimic atunci când am semnat cu Steaua. Îl credeam un altfel de om, mai ales că atunci când am venit eu la Steaua, a zis că o să aibă personal grijă de mine. Sunt total dezamăgit de domnia să, deoarece, înainte să vin în Ghencea am avut oferte de la echipe importante din Europa, dar am ales să vin să joc în România. Meritam alt tratament la Steaua„.

Reacţia lui Gigi Becali a fost foarte violentă: „Dacă ăsta ajunge fotbalist, eu îmi tai capul! Nu s-a născut fotbalist, s-a născut să jongleze mingea. Matei n-ar nici forţă, nici viteză„.