Gigi Becali merge până la capăt cu retragerea din fotbal. Nu mai e patronul FCSB, a cedat acțiunile clubului

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și a cedat acțiunile de la FCSB, iar echupa de fotbal are acum un nou patron. MM Stoica, managerul FCSB, a precizat că el e noul președinte al Consiliului de Administrație și că echipa va fi preluată de ”un om potent financiar”, însă fără a da nume. Noul patron în acte al clubului este Dominica Geambazi, sora lui Gigi Becali

29 apr. 2023, 08:46
Gigi Becali merge până la capăt cu retragerea din fotbal. Nu mai e patronul FCSB, a cedat acțiunile clubului

„Din 24 aprilie sunt noul preşedinte al Consiliului de Administraţiei la FCSB, în locul lui Gigi Becali. Nu are cum să mai revină dacă a eliberat funcţia. A zis clar ca nu se mai uită la meciuri. Era pe Sfântul Munte (n.r. – Muntele Athos). E pe zone înalte. (n.r. – Sunt şanse mai mari la titlu aşa?) Ar fi fost altele şansele la titlu dacă nu lua deciziile ”corecte” Feşnic. Dar le-a luat, iar şansele noastre au scăzut drastic. Sunt infime acum.

Citește și Gigi Becali, alături de zeci de preoți pe Muntele Athos VIDEO

Care patron. Fost patron. Gigi a cedat şi acţiunile. (Costache: Vă paşte insolvenţa) Nu, e cineva care stă bine financiar. (n.r. – Despre cine este vorba?) Acum vrei sa-ti dau toate informaţiile. A zis că iese, gata. S-a făcut cedarea. Zilele trecute. Nu m-am ocupat ca să îţi zic exact când. (n.r. – cum te înţelegi cu noul patron) Trebuie să ne aşezăm la masă să discutăm. Sper să am loc confortabil”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Noul patron în acte al clubului este Dominica Geambazi, sora lui Gigi Becali. Gigi Becali are o relație extrem de strânsă cu sora sa. Această s-a ferit de lumina reflectoarelor, dar este la fel de credincioasă ca și latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali, hotărât să renunțe la FCSB: „Am terminat, ies din fotbal. Nu mai pot”

Gigi Becali a anunțat recent, într-o conferință de presă, că se retrage și că vinde echipa oricărei persoane care oferă 25 de milioane de euro.

Citește și Gigi Becali, revoltat de faptul că este anchetat din nou: ”Nu stau să fac pușcărie într-un stat criminal”

„Am terminat. Ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Am 65 de ani… Nu mai pot. Ce a făcut Feșnic (n.r. arbitrul central de la Rapid – FCSB) a pus capac. Ar trebui să fie numit «Întuneric». Eu ies din fotbal. Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate.

O să găsesc o soluție, pentru că fetele nu vor. Au zis: «nu vrem noi, tată». I-am zis ginerelui, mi-au zis fetele: «Lasă-mi bărbatul în pace. N-avem nevoie de nebunia asta, nu avem noi nevoie de Steaua» Să văd, poate o pun pe numele lui sor-mea până să vând”, a spus Becali.