Gigi Becali, mesaj dur pentru Adrian Mutu. „Vouă vă arde de distracţie?”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a refuzat să își lase jucătorii sub 21 de ani să onoreze convocarea trimisă de către Adrian Mutu, selecționerul reprezentativei de tineret a României.

30 iul. 2020, 09:23
Gigi Becali, mesaj dur pentru Adrian Mutu. „Vouă vă arde de distracţie?”

Gigi Becali a explicat de ce nu este de acord ca jucătorii de la FCSB să meargă să joace amicalul dintre România U21 și Farul Constanța.

S-a aflat! Câţi bani avea Gigi Becali la Revoluţia din 1989

„Țara arde și baba se piaptană? Băi, păi, noi nu știm cum să protejăm jucătorii și voi ne duceți să făcem un triaj la Farul să ne îmbârligăm cu jucători din alte echipe cu cine știe ce virus. Vouă vă arde de distracție? Că asta e distracție. Ce, nu îl știi pe Moruțan? Nu i-ai văzut pe jucători până acum? Și ce o să vezi cu Farul?”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali, lucruri neştiute din biografia lui. Ce meserie a avut, de fapt, patronul FCSB

În perioada 3-5 august, selecţionerul reprezentativei de tineret a României, Adrian Mutu, a decis să organizeze un stagiu de pregătire la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, unde e programat şi un meci amical cu Farul Constanţa, informează FRF. Reunirea va avea loc la Mogoşoaia, luni, 3 august, unde cei 23 de jucători vor rămâne sub comanda lui Adrian Mutu pentru trei zile, până la 5 august, când e programată partida de pregătire cu Farul Constanţa.