Gigi Becali: „Ne luăm Steaua înapoi! CSA se va numi Fotbal Club Talpan SB”. Ce spune de scandalul bannerelor cu Ungaria Mare

Gigi Becali a susținut o conferință de presă de 30 de minute, la Palat, a doua zi după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis rejudecarea procesului pentru palmares dintre CSA și FCSB. A vorbit şi despre planurile din fotbal, de antrenor străin, dar şi despre scandalul cu federaţia maghairă de fotbal.

30 mart. 2023, 14:28
Gigi Becali: „Ne luăm Steaua înapoi! CSA se va numi Fotbal Club Talpan SB”. Ce spune de scandalul bannerelor cu Ungaria Mare
Gigi Becali, după decizia UEFA de a accepta pe stadioane steagul Ungariei Mari. "Le dăm noi Transilvania înapoi?"

Gigi Becali exultă după ce Înalta Curte a decis reluarea procesului legat de palmaresul FCSB. Foarte optimist, într-o conferinţă de presă. Gigi Becali susține că va recupera numele Steaua în decurs de 3 ani și a luat peste picior CSA, afirmând, în glumă, că formația din Liga 2 o să se numească în viitor „Fotbal Club Talpan SB”.

Gigi Becali riscă să ajungă iar la închisoare. Judecătoria Buftea a confirmat rechizitoriul în dosarul „fraudă la vot”

Gigi Becali, despre…

  • hotărârea de ieri a ÎCCJ, care a decis rejudecarea procesului pentru palmares dintre CSA Steaua și FCSB: „Așa cum v-am spus, vine numărătoarea inversă, o să începem să câștigăm toate procesele cu CSA Steaua. Acum se demonstrează. Curtea Supremă a admis recursul nostru și a decis că trebuie să se rejudece procesul. Dacă palmaresul e al nostru, nu mai poate să spună nimeni că FCSB nu e Steaua. Dacă noi avem palmaresul, noi suntem Steaua. Noi avem o marcă notorie, ei o marcă înregistrată. Apoi, putem să cerem și noi prejudicii. Până luăm numele Steaua înapoi cred că mai durează 3 ani. Apoi, mai avem un proces prin care o să le anulăm noi lor marca Steaua. Ei o să se numească Fotbal Club Talpan SB. Băgați-o pe TikTok pe-asta! Hahaha!
  • faptul că a fost trimis în judecată, după ce a votat la referendumul din 2018 pentru familie: „La referendum nu votezi, participi. Mie mi s-a luat dreptul de a vota și de a fi ales în funcții publice. Am ales eu pe cineva în funcție publică? Oamenii n-au inteligență, au răutate. Sunt niște tâmpenii care-ți fac zile negre, dar procurorii ăștia trebuie să plătească la un moment dat. Ce pușcărie, mă? Că am participat la referendum?”
  • România – Belarus 2-1: „M-am uitat până la 2-0, apoi m-a luat somnul. Era un meci la îndemâna noastră. Dacă nu joacă de la mine, nu mă uit. Dacă știam că Tavi Popescu intra în repriza a doua, mă trezeam. Haha! O să ne calificăm, pentru că avem grupă ușoară. În prima repriză cu Belarus, era numai la noi mingea”
  • antrenorul FCSB: „O să punem pe cineva și o să-l invităm pe Burchel să-i spună antrenorului ce jucători au voie să joace (n.r. – râde)Cred că o să fie străin
  • Sepsi: „Dioszegi, patronul, e un om cuminte, liniștit, la locul lui. Iar ei nu fac blaturi cu CFR. Alții mai «țaca-paca», dar ei nu fac. Ungurii sunt serioși. Alții mai fac mizerii, dar maghiarii de aici sunt oameni cuminți. Nu le dau calde, pentru că oricum o să-i spulber!”
  • transferul lui Sorescu: „Dacă luăm campionatul, activăm clauza și îl cumpărăm. Altfel, ce să facem cu el? E bun fotbalist. Dacă luăm titlul, forțăm Liga Campionilor și merită să dai banii”
  • contractul lui Omrani, scadent la finalul sezonului: „Nu știu ce să spun acum. Poate o să le prelungim la toți, până la urmă”
  • Tamm: „O să-i prelungim contractul, pentru că n-ai fundași centrali, ce să faci?”
  • Miculescu: „L-am luat pentru viitor, nu să fie mare sculă acum. Va fi mai bun la anul”, potrivit gsp.ro

Gigi Becali, declarație fermă despre maghiarii din România

Gigi Becali a luat atitudine după ce Federația Maghiară de Fotbal a anunțat că fanii pot afișa steagul Ungariei mari la meciurile echipei naționale, decizie care nu s-a bucurat de acceptul UEFA.

În ciuda așteptărilor, Becali a avut un discurs temperat, în care a lăudat maghiarii din România. „Și ce e cu harta aia? Eu, dacă pun o hartă aici a Europei, Europa este a mea? Să facă, ce mă interesează? Să pună și harta Americii. Hai, mă, prostiile lor, nu mă deranjează astea. Pe mine mă interesează faptele, nu mișmașurile, ăsta e mișmaș, au pus așa. Să știi un lucru, ei sunt unguri, e adevărat că Orban face mișmașuri, dar cuminți oameni, ăla, patronul lor, cum îl cheamă? Dioszegi, cuminte om, pe cuvânt, om liniștit, la locul lui. Și să spun încă ceva, blaturi cu CFR ei nu fac.

Alexandra este copia fidelă a lui Gigi Becali. Fiica mijlocie a latifundiarului s-a înnoit cu un bolid de lux de jumătate de milion de euro

Alții mai țaca-paca, dar ei nu fac. Adică sunt serioși ungurii, nu ai ce să… Că îi vrem, nu îi vrem… Și la guvernare pun numai oameni deștepți. Ce să le mai zici? Nu îi vrem noi, că mai fac alții de afară mizerii, dar ăștia de aici, din interior, nu, sunt cuminți oameni, eu așa îi văd”, a declarat Gigi Becali.