Alexandra este copia fidelă a lui Gigi Becali. Fiica mijlocie a latifundiarului s-a înnoit cu un bolid de lux de jumătate de milion de euro

Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, e foarte pasionată de mașini de lux. Recent a fost surprinsă în zona de nord a Capitalei la volanul noii sale "bijuterii".

26 mart. 2023, 12:15
Alexandra este copia fidelă a lui Gigi Becali. Fiica mijlocie a latifundiarului s-a înnoit cu un bolid de lux de jumătate de milion de euro

Alexandra Becali a uitat de Bentley-ul său de 250.000 de euro, cu care întorcea toate privirile până nu demult, și a trecut deja la alt nivel. Tânăra și-a achiziționat un nou bolid de lux, un Rolls-Royce, care valorează nu mai puțin de 500.000 de euro.

Fiica latifundarului din Pipera își permite să-și satisfacă orice dorință, așa că nu se dă înapoi de la astfel de achiziții care pentru unii par doar un vis frumos. Alexandra a fotografiată de fotoreporterii Cancan când pleca din Pipera, unde locuiește. Îmbrăcată într-o ținută elegantă, cu tocuri și geantă Chanel, tânăra de 27 de ani s-a oprit să-și cumpere o cafea din zona de nord a Capitalei. Așa cum era de așteptat, nu a putut trece neobservată, nici ea, nici bolidul de lux pe care îl conduce.

La doar 27 de ani, Alexandra Becali are o avere colosală. Are un Rolls-Royce de 500.000 de euro și un Bentley Continental în ediție limitată de 250.000 de euro, are genți de mii sau zeci de mii de euro fiecare și o avere de sute de milioane de euro.

Citește și Ea este cea mai bogată tânără din România! Are 26 de ani, Bentley Continental, Hermes și o avere de sute de milioane de euro! Alexandra face furori prin București

Tânăra muncește mult pentru tot ceea ce are și a dat deja lovitura în afaceri. În momentul de față construiește blocuri întregi cu apartamente de lux în zona de Nord a Bucureștiului. Apartamentele vor fi dotate cu piscină și cu toate cele necesare, asigurând tot confortul celor care și le vor permite. Primele blocuri ar urma să fie locuibile din luna septembrie a anului 2023.

După ce au primit de la tatăl lor un imperiu mobiliar în zona Pipera, atât Alexandra (26 de ani), cât și Teodora (27 de ani) lucrează cu încredere și pricepere la planul lor. Teodora Becali are 98 de apartamente în nordul Capitalei, iar prețul lor e de 89.000 de euro, cu TVA inclus, cele cu două camere, și 112.000 cu TVA inclus, cele cu trei camere. Terenul de trei hectare e fost primit de Teodora ca dar de nuntă din partea tatălui său.

Citește și Cum arată „palatul” construit de Teodora Becali în Constanța. Primele imagini cu locuința de lux de pe litoralul românesc

Latifundarul a spus în repetate rânduri că le face toate poftele fiicelor sale și chiar le va lăsa o moștenire colosală. „Eu o să le las 20 la fiecare, de 4 ori mai mult de cât a lăsat Bill Gates. Eu dau la fiecare fată 20, fac bine și restul iau cu mine. Eu las 20 de milioane la fiecare”, a afirmat omul de afaceri.