Gigi Becali schimbă antrenorul la FCSB: „Da tată, Edi a semnat! Este noul antrenor FCSB!

Dinu Todoran a pierdut vestiarul şi aşteaptă previzul de la Gigi Becali, care a început deja negocierile pentru un nou antrenor la FCSB.

17 aug. 2021, 17:44
Gigi Becali schimbă antrenorul la FCSB: „Da tată, Edi a semnat! Este noul antrenor FCSB!

UPDATE: Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că i-a acceptat toate condiţiile antrenorului Edward Iordănescu, pentu ca acesta să devină noul antrenor principal al echipei.

”Da, tată, Edi a semnat! Este noul antrenor de la FCSB. Miercuri, la 10:00, îl voi prezenta jucătorilor”, a spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

”Acum i-am făcut contractul lui Edi. A rămas să semneze. I-am acceptat toate dorinţele. Nu am de ce să mă mai bag la echipă, oricum titularii se ştiu, iar de schimbări… ştie el mai bine ca mine”, a declarat Becali, pentru Digi Sport.

Gigi Becali a anunţat luni că renunţă la fotbal dacă FCSB nu câştigă nici în acest an campionatul, dar ia măsuri ca acest lucru să nu se întâmple mai ales că a fost afacerea care i-a adus cei mai mulţi bani în pandemie.

Înfrângerea din derby-ul cu Rapid l-a enervat pe finanţatorul FCSB, care vrea să-l schimbe pe Dinu Todoran cu un antrenor experimentat. Edi Iordănescu, omul care a cucerit titlul cu CFR Cluj în sezonul precedent, negociază în aceste momente cu FCSB. O altă variantă este Mirel Rădoi, în cazul în care selecţionerul nu are rezultate bune cu naţionala în meciurile din septembrie.

Potrivit Digi Sport, Edi Iordănescu i-a cerut lui Gigi Becali să specifice în contract faptul că nu va interveni la echipă. În caz contrar, Gigi Becali ar trebui să-i achite lui Edi Iordănescu suma de 500.000 de euro. Ultimul antrenor care a cucerit titlul cu FCSB, Constantin Gâlcă, a avut o clauză similară, iar din această cauză nu a reușit Becali să-i dicteze echipa de start și schimbările.

Dacă Gigi Becali își va da acceptul și Edi Iordănescu va primi autonomie deplină în cadrul echipei, FCSB va avea un nou antrenor.

Gigi Becali: „Dacă nu câştig campionatul, mă las de fotbal”. Doi titulari, puşi pe liber

Gigi Becali a recunoscut că vrea să-l aducă pe Iordănescu Jr la echipă: „Nu e 100%, dar sunt șanse mari să fie el. Nu este vorba de bani, ci de faptul că el vrea să controleze totul la echipă. Am fost de acord cu această condiție.

Așa va fi de acum înainte. Dacă ne înțelegem, mi-a spus că va avea telefonul închis începând de marți. Adică el va lua toate deciziile. Eu nu mă mai bag la echipă și i-am spus acest lucru.

O să fie și o clauză de reziliere. A vrut să aibă o asigurare că nu mă mai bag la echipă. Dar eu dacă i-am spus că nu mă mai bag, nu mă mai bag. Oricum… am obosit și au fost grele ultimele zile. De acum înainte va fi militărie la FCSB. O să fie dictatură. Edi Iordănescu o să facă dictatură”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Gigi Becali, operat de urgență! Care e starea patronului de la FCSB