Gigi Becali, negocieri cu Armata. STEAUA poate reveni în GHENCEA

Gigi Becali este aproape de o înţelegere cu Armata astfel încât Steaua să revină în Ghencea. În ciuda acuzelor dure dintre cele două părţi, se pare că, până la urmă, lucrurile vor intra în normal.

12 feb. 2016, 08:15
Gigi Becali, negocieri cu Armata. STEAUA poate reveni în GHENCEA

Laurentiu Reghecampf a anuntat ca oficialii Stelei si cei ai Clubului Sportiv al Armatei vor negocia in curand detaliile contractului de inchiriere a complexului sportiv din Ghencea.

„Eu cred in continuare ca se vor rezolva toate lucrurile. S-au purtat discutii si se vor purta iar saptamana viitoare. Si cei de la clubul Steaua vor sa se rezolve aceasta problema. Sunt sigur ca vom gasi intelegere si vom rezolva aceasta problema cat mai repede. Noi abia asteptam sa revenim in Ghencea, sa avem fanii alaturi de noi, dar trebuie putina rabdare si intelegere”, a declarat Laurentiu Reghecampf la Digi Sport.

CITEŞTE ŞI STEAUA. Gigi Becali a refuzat propunerea făcută de Armată. „Nu vrem CHIRIE”

Steaua a fost evacuata din Ghencea la finalul sezonului trecut, dupa ce contractul de inchiriere a complexului a expirat. CSA a anuntat ca nu poate discuta despre prelungirea acordului pana cand intreaga baza nu va fi evaluata, abia atunci avand pretul inchirierii.

CITEŞTE ŞI STEAUA. Anunţul care schimbă RADICAL situaţia în războiul Gigi Becali – Armată. „Au cedat PALMARESUL”

Steaua a fost obligata sa se pregateasca in bazele FRF de la Mogosoaia si Buftea, dar si intr-un privata de la Domnesti, si sa joace meciurile de acasa pe Arena Nationala si, dupa inchiderea acesteia, la Cluj-Napoca si Pitesti.