Gigi Becali, nervos pe judecători: Vă jucaţi cu mine, în România sunt lagăre de exterminare, nu închisori

Gigi Becali a fost la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde magistraţii au analizat contestaţiile cu privire la pedepsele primite în dosarul MApN. Potrivit România TV, deşi a intrat în sala de judecată vorbind despre Dumnezeu, în timpul procesului patronul Stelei s-a enervat pentru că nu a fost lăsat să vorbească prea mult. El s-a plâns în faţa magistraţilor că procesul său este o botjocură şi, după toate acestea, la plecarea de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, duba în care se afla Becali a lovit o altă maşină.

15 oct. 2013, 14:13
Gigi Becali, nervos pe judecători: Vă jucaţi cu mine, în România sunt lagăre de exterminare, nu închisori

Gigi Becali a fost ţinut două ore în beciul instanţei supreme, marţi, până să-i vină rândul la judecată. Totuşi, intrarea în sala de procese a făcut-o cu o rugăciune.

Şi, totuşi, procesul nu a decurs cum vroia patronul Stelei. Judecătorii au refuzat să-i discute contestaţia privind pedeapsa în dosarul schimbului de terenuri, pe motiv că solicitarea ar trebui discutată la Tribunalul Bucureşti sau Ilfov.

Citeşte şi Puşcăria a lăsat urme adânci pe chipul lui Gigi Becali. Vezi cum arată acum patronul Stelei

Gândul că se întoarce la puşcărie fără să rezolve ceva l-a scos din minţi pe Becali. „Acum vreti să spuneţi că mă trimiteţi iar la puşcărie, vă jucaţi cu mine. Eu stau acolo, în lagărul de exterminare, că în România nu sunt închisori, ci lagăre de exterminare„, a spus Becali, moment în care un judecător i-a atras atenţia să îşi cenzureze tonul. „Nu e lipsă de smerenie vocea mai ridicată„, a replicat Becali, iar judecătorii, enervaţi de comportamentul său, nu l-au mai lăsat să-şi ţină discursul obişnuit.

Gigi Becali a avut ghinion şi la plecare. Duba care trebuia să-l ducă la penitenciar a lovit în parcarea instanţei o altă maşină.

Citeşte şi Adevăratul motiv al arestării patronului Stelei. Avocatul lui Gigi Becali aruncă bomba