Gigi Becali nu-l mai menajează pe Mihai Teja. „N-au curaj sau nu sunt bine antrenaţi”

Gigi Becali (60 de ani) este sceptic, în continuare, în șansele roș-albaștrilor de a câștiga campionatul. Patronul FCSB a taxat atitudinea jucătorilor în derby-ul din Gruia și nu l-a iertat nici pe Mihai Teja (40 de ani). Deși a spus că nu se pune problema să-l demită pe antrenor, Becali a lansat un atac direct la adresa tehnicianului.

15 apr. 2019, 06:48
Gigi Becali nu-l mai menajează pe Mihai Teja. „N-au curaj sau nu sunt bine antrenaţi”

„Spunea Teja că am avut atitudine. Unde? Eu n-am văzut așa ceva. Cum să câștigi, dacă nu ai un corner într-o repriză? Cum să poți să câștigi așa un meci? Au avut ei. Nu poți să câștigi așa! Dacă nu ai un corner, înseamnă că nu joci. Am fost adormiți, fără curaj!”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Citeşte şi Strategia lui Mihai Teja pentru derby-ul CFR Cluj-FCSB. Se schimbă iar formula de start

Becali nu mai are încredere nici în proprii jucători, pe care-i lăuda pe unde putea deunăzi. „Nu avem jucători cu anvergură. Într-adevăr, Junior Morais a fost foarte bun în seara asta. Filip, însă, a jucat cu frică, n-am văzut așa ceva. De ce? E meseria voastră.

Eu cred că n-au curaj sau nu sunt bine antrenați. Nu pot să-mi dau seama”, a mai spus, spășit, Becali, la Digi Sport.
Gigi Becali, dezamăgit și de Teja și de jucători: „Am avut noroc pentru că ei n-au jucat!”

Latifundiarul din Pipera a fost încurcat și de declarația lui Filipe Teixeira, cel care a spus că principalul obiectiv al echipei a fost acela de a nu lua gol de la CFR Cluj. „Pe ce s-a jucat, nu meritam să luăm bătaie! Meritam să luăm bătaie dacă jucau. Noi am avut noroc că ei n-au jucat!

Am auzit de la Teixeira că au avut obiectivul să nu ia gol. Dar eu nu știu ce le-a zis Teja. E posibil să le fi zis să nu luăm gol, ca să mai fim în cărți. E posibil să fie tactica bună. Nu știu. Vom vedea dacă a fost tactica bună la final. E posibil să fi greșit eu și Teja să aibă dreptate”, a mai spus Becali.