Gigi Becali: Nu mă duc la Londra, mă duc la muntele Athos să mă rog

Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că nu a avut emoţii la meciul cu Chelsea, din moment ce campioana Europei nu a pus niciun moment probleme Stelei. Parlamentarul a precizat că nu va merge la partida retur de la Londra, ci se va duce la muntele Athos, pentru a se ruga şi a-i mulţumi lui Dumnezeu pentru victoria cu formaţia londoneză.

07 mart. 2013, 20:34
Gigi Becali: Nu mă duc la Londra, mă duc la muntele Athos să mă rog

Am controlat în totalitate meciul, nu au avut nicio ocazie clară de a marca. Eu am spus dinainte de a juca cu Ajax: trebuie să-i scoatem pe Ajax ca să scoatem pe Chelsea, să arate Dumnezeu că nu banii contează. Când vrea Hristos, poţi să aduci toate miliardele din lume, nu te învinge nimeni„, a spus Gigi Becali, la sport.ro.

Acum trebuie să mă duc la muntele Athos să mă rog. Nici nu mă duc la Londra, trebuie să-i mulţumesc lui Hristos. Nu m-am uitat la penalty, mă concentram la rugăciune, nu mai realizam eu ce face Rusescu„, a precizat finanţatorul stelist.

Gigi Becali a precizat că nu a avut empţii „aşa mari”, pentru că, în opinia sa, numai ghinionul ar fi putut face ca Steaua să piardă. Deputatul a precizat că victoria de joi seară a Stelei poate fi şi o răzbunare pentru că României i se refuză accesul în zona Schengen, uitând, însă, că Marea Britanie nu face parte din acest spaţiu: „Noi nu la Schengen? Voi toţi la Schengen? Uite, englezule, că îţi dăm noi bătaie, să-ţi arătăm noi ţie Schengen„.

Becali este convins că Steaua va obţine calificarea în sferturile Ligii Europa: „Sigur vom marca acolo şi atunci suntem calificaţi. Asta nu e echipă care să ne dea nouă trei goluri. Eu am spus că nu au viteză, că sunt lenţi. Şi dacă nu au viteză, noi îi năucim. Terry era distrus, nu ştia unde-i era căciula, parcă era în basme. Lampard nici n-a atins mingea. Mata, Pata, ăla de pe stânga, pe care l-a ţinut Râpă de n-a mişcat… Hazard… s-a hazardat… nici n-a mişcat„.

Steaua a învins, joi, pe Naţional Arena, cu scorul de 1-0, pe Chelsea, în prima manşă a optimilor Ligii Europa. Golul victoriei a fost marcat de Raul Rusescu, în minutul 34.