Gigi Becali: „Nu mă interesează verii mei, m-am saturat să îşi facă toţi reclamă pe spatele Stelei”

Gigi Becali se implică activ la Steaua din spatele gratiilor: "Nu mă interesează de nici un manager, nici măcar de verii mei, care îmi sînt neamuri şi, în loc să mă ajute, critică Steaua de fiecare dată! M-am săturat să îşi facă toţi reclamă pe spatele meu şi pe spatele Stelei!"

01 ian. 2014, 16:53
Gigi Becali: „Nu mă interesează verii mei, m-am saturat să îşi facă toţi reclamă pe spatele Stelei”

Sătul de toate declaraţiile agenţilor, care se laudă că au oferte pentru campionii României, Gigi le-a transmis un mesaj clar jucătorilor de bază din echipa lui Reghe: “Nu pleacă nimeni, să fie clar! M-am săturat de toţi agenţii care spun că au oferte pentru jucătorii mei, doar ca să îşi facă un nume pe spatele Stelei! Eu am vîndut jucătorii Stelei, nu altcineva, ei au dormit şi s-au trezit cînd transferul era realizat. Nu mă interesează de nici un manager, nici măcar de verii mei, care îmi sînt neamuri şi, în loc să mă ajute, critică Steaua de fiecare dată! M-am săturat să îşi facă toţi reclamă pe spatele meu şi pe spatele Stelei! Ba au oferte pentru Gardoş, ba pentru Tătăruşanu, ba pentru Latovlevici, dar una nu e adevarată… Au aruncat în presă tot felul de oferte ca să îmi creeze mie disensiuni la echipă. Să spuneţi jucătorilor: «Nu pleacă nimeni, vom mai aduce doi jucători, atît! Discutăm la vară cine vrea să plece»”, ar fi răbufnit Gigi Becali în convorbirea cu oficialii clubului bucureştean, scrie Fanatik.

Dacă “plecările” au fost sistate, la “sosiri” e în continuare agitaţie. Latifundiarul doreşte să îi întărească şi mai tare echipa lui Reghecampf. “A venit Tîrnovan, că l-a dorit Reghe mult… Bun, dar acum vreau şi eu să îi aduceţi din iarnă pe Sănmărtean şi pe Guilherme. Cu aceste trei transferuri, vom lua titlul la pas!”, ar mai fi continuat Becali.

Mijlocaşul intră în această iarnă în ultimele şase luni de contract cu FC Vaslui, iar finanţatorul Adrian Porumboiu l-ar lăsa să plece gratis dacă ar renunţa la anumite restanţe financiare. Banii i-ar putea recupera de la Steaua, Gigi Becali oferindu-i o remuneraţie consistentă la semnarea documentelor, potrivit Fanatik.