Gigi Becali nu s-a dezlipit de mama sa Alexandrina, ajunsă în scaun cu rotile, pe care a dus-o la o clinică privată GALERIE FOTO

Gigi Becali ține foarte mult la mama sa și are o relație speciala cu ea, dezvăluind că nici la această vârstă nu-i iese din cuvânt şi face tot posibilul să nu o supere. Recent, patronul celor de la FCSB a fost la o clinică privată din București pentru a merge la un control cu părintele său.

11 apr. 2023, 13:07

Gigi Becali a spus în nenumărate rânduri că o iubește enorm de mult pe mama sa și că îi este profund recunoscător pentru cum l-a crescut. În urmă cu câteva zile, Alexandrina Becali, mama finanțatorului de la FCSB, a fost văzută la un centru de îngrijire medicală, alături de fiul său, care nu s-a dezlipit de ea.

Mama acestuia se îmbracă mereu în culoarea negru și asta nu doar pentru că poartă doliu și acum pentru Tase, soțul său care a decedat în anul 1989, ci face acest lucru și în memoria fiicei sale, Dorina, care a decedat în anul 2000.

Părintele patronului formației bucureștene nu a fost lăsat singur nici măcar o clipă, iar asta pentru că fiul său a fost extrem de grijuliu, după cum arată Prosport. Alexandrina a trebuit să se folosească de un scaun cu rotile în drum spre cabinet și băiatul său s-a asigurat că ajunge în siguranță înăuntru.

La plecare, au existat câțiva oameni mărinimoși care s-au oprit pentru a ajuta-o pe mama lui Gigi Becali să urce în mașină, iar milionarul le-a oferit niște bani pentru că s-au oferit să facă o faptă bună pentru cea mai importantă persoană din viața sa.

Citeşte şi: Daniel Balaş şterge pe jos cu credincioşii care merg la Înviere: „Ce lumină luaţi voi? Cea a lumânării se stinge. Pe cea din interiorul vostru când o aprindeţi? Voi iubiţi Învierea doar o dată în an”

Anul trecut, Gigi Becali a vorbit despre relația pe care o are cu persoana care i-a dat viață. Finanțatorul FCSB-ului spune că mama sa îl așteaptă mereu cu ceaiul deja pregătit. Milionarul și-a exprimat din nou aprecierea față de Alexandrina, mama sa.

„Aoleu, vai de capul meu! Mă ceartă în fiecare zi! Orice, nu-i bine, nu-i place nimic! Dragostea mamei e până la 200 de ani, ea mă așteaptă în fiecare zi cu ceai. Mă trezesc la 6 și mă trezesc cu ceaiul făcut. Dacă eu găsesc ceaiul, asta înseamnă că ea se trezește la 5. Vă dați seama ce înseamnă dragostea mamei? Mă cicălește, mă înnebunește!”, declara Gigi Becali.

Citeşte şi: Sofia Vicoveanca face asta în fiecare an de Paşte: „Normal că ţin post, mâine mă duc să mă împărtăşesc!” Cu ce smoothie îşi începe dimineţile