Sofia Vicoveanca face asta în fiecare an de Paşte: „Normal că ţin post, mâine mă duc să mă împărtăşesc!” Cu ce smoothie îşi începe dimineţile

Sofia Vicoveanca rămâne unul dintre reperele muzicii populare din România, cu o carieră bogată, de-a cursul căreia a încântat publicul cu muzica sa.

11 apr. 2023, 08:50
Sofia Vicoveanca face asta în fiecare an de Paşte: „Normal că ţin post, mâine mă duc să mă împărtăşesc!” Cu ce smoothie îşi începe dimineţile

Ce regim alimentar urmează Sofia Vicoveanca, la 82 de ani.  Sofia Vicoveanca se simte plină de vitalitate urmând obiceiuri din străbuni atât când vine vorba de alimentație, cât și de hrana spirituală. În apropierea sărbătorilor pascale, Sofia Vicoveanca se ocupă singură de curățenia generală și se pregătește pentru turnee în afara țării.

Ce regim alimentar urmează Sofia Vicoveanca, la 82 de ani

Sofia Vicoveanca este o fire credincioasă și ține postul Paștelui deoarece vrea să se împărtășească. Cântăreața a mărturisit că regimul alimentar fără grăsimi și produse animale o ajută, mai ales sucurile proaspete din fructe, pe care le consumă zilnic.

Normal că țin post, mâine mă duc să mă împărtășesc! Fiecare face cum simte, cum crede, asta ține de suflet! Eu așa m-am obișnuit de copil și ce am învățat, nu uit! Chiar dacă vreau să mă adaptez vremurilor nu renunț! Eu am grijă de mine! Pentru post, fără grăsimi, fără lapte, fără unt, care nici nu există până după sărbători.

Sofia Vicoveanca, extrem de activă la 81 de ani: „Eu mă ocup singură de curățenie şi merg şi la concerte”

Smoothie cred că știți deja că îmi fac zilnic, cu banană, căpșuni, au apărut acum fructele de sezon, cu un merișor, cu clementine, cu lapte de cocos sau de soia și mă simt teribil! Toată lumea mă întreabă ce fac? Nu fac nimic! Nu mă uit în buletin, că anii nu sunt din buletin, sunt cei pe care îi porți, pe care îi arăți și nu stau loculuiEu încă mai cânt, cânt pe bune, nu merg pe playback!’, a spus artista.

Vicoveanca: „Cum să îmbătrânesc când sunt activă mereu?”

Vicoveanca se simte excelent, în ciuda vârstei înaintate. Artista își face singură curățenia generală de Paște și susține că stilul de activ o ajută să se mențină în formă.

Sunt la Suceava, în treburi. Am venit azi noapte și azi spăl geamurile, trebuie! Așa e obiceiul. Eu stau la bloc, la 4 camere și mă uitam de unde încep! Eu mă ocup singură de curățenie, fac cât pot și cum pot, nu mă grăbește nimeni, nu stau. Cum să îmbătrânesc când sunt activă mereu? La curățenie sunt „ochiul soacrei”, trebuie să curăț geamurile, să pun perdelele la spălat, bag aspiratorul. Îmi place să fie curat, trăiesc să îmi bucur sufletul!’, a povestit pentru Click!, Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca, vacanță de vis în Bali. Interpreta de muzică populară, pe urmele influencerițelor. Cum s-a pozat îndrăgita artistă