Gigi Becali nu se dezminte. Cât costă o cameră la hotelul de pe litoral al patronului FCSB

Gigi Becali a achiziţionat în 2021 un hotel de 5 stele din stațiunea Venus care i-a aparţinut lui Ioan Niculae. Gigi Becali a plătit 6,8 milioane de euro în noiembrie 2021 pentru un hotel care i-a aparţinut lui Ioan Niculae şi care fusese scos la licitaţie încă din 2019.

09 sept. 2022, 17:04
Gigi Becali nu se dezminte. Cât costă o cameră la hotelul de pe litoral al patronului FCSB

Deşi suntem deja aproape de jumătatea lunii septembrie, vremea frumoasă face ca turiştii români să mai meargă încă în sejururi pe litoral, chiar dacă sunt ultimele programate pentru acest an, mai ales că preţurile au fost scăzute de hotelieri. Unul dintre cei care au acum preţuri mult mai atrăgătoare decât în vârful sezonului este Gigi Becali, care a stabilit preţuri foarte decente pentru hotelul său din Venus, mai ales având în vedere că acesta este clasificat la cinci stele.

O cameră pentru două persoane costă 608 lei, iar micul dejun este inclus. Prețul pentru o cameră de genul era 750 lei în urmă cu 2 luni. În timp ce o cameră pentru o singură persoană atinge prețul de 555 de lei, redus de la 693 de lei.

Pentru un mini-apartament cu două camere mari, cu două paturi duble pentru părinți și cei mici, ar trebui să scoți din buzunar 1.147 lei.

Gigi Becali a plătit 6,8 milioane de euro în noiembrie 2021 pentru un hotel care i-a aparţinut lui Ioan Niculae şi care fusese scos la licitaţie încă din 2019.

Citeşte şi: Anunț groaznic de la Blue Air! Compania a anulat toate zborurile timp de o lună! Falimentul e tot mai aproape, nu mai au bani nici de kerosen

Omul de afaceri a delegat-o pe fiica cea mare a sa, Teodora Becali, care, împreună cu soţul său Mihai Mincu au decis să-l renoveze înainte de sezonul estival.

Hotelul Inter a fost cumpărat în 2013 de Ioan Niculae, care atunci a investit în renovare nu mai puţin de 10 milioane de euro.

”L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la puşcărie şi să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înţeleg cu el, dacă îmi dă banii să şi câştig ceva, i-l dau înapoi omului”, a comentat Gigi Becali această achiziţie pentru economica.net.

Unitatea de cazare are 70 de camere duble, dintre care 54 clasificate la 5 stele şi 16 clasificate la 4 stele, 10 camere de tip family şi 12 apartamente.

Citeşte şi: Zeci de nuntaşi au ajuns de la petrecere direct la spital, după ce au mâncat eclere. O persoană este la ATI