Gigi Becali nu se mai uită la bani. Achiziţie de ultimă oră: SUMA FABULOASĂ investită pentru ultima AROGANŢĂ

Gigi Becali a trecut peste eliminarea lui FCSB din Europa League, iar acum se pregăteşte pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viaţă.

19 sept. 2019, 18:04
Gigi Becali nu se mai uită la bani. Achiziţie de ultimă oră: SUMA FABULOASĂ investită pentru ultima AROGANŢĂ

Teodora Becali, fiica cea mare a lui Gigi Becali, urmează să se mărite în toamna acestui an. Boss-ul lui FCSB are însă grijă şi de ceilalţi membri ai familiei. Alexandra Becali a primit din partea tatălui său un cadou incredibil. Fiica latifundiarului din Pipera s-a ales cu un Bentley Bantyaga în valoare de 200.000 de euro.

Gigi Becali este în culmea fericirii. Veste BOMBĂ primită de patronul lui FCSB

În această toamnă, Teodora Becali se va mărita cu Teodor Mihai Mincu. După ce le-a oferit altor tineri care se pregăteau de nuntă suma de 20.000 de euro, pentru a renunţa la localul pe care-l închiriaseră, astfel încât să-i facă loc fiicei sale, Gigi Becali a mai pregătit un tun financiar.

Latifundiarul din Pipera a pus la bătaie 500.000 de euro pentru a-i organiza Teodorei o nuntă de vis: „În octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează! Am încredere că va face numai bine”, a declarat Gigi Becali.