Gigi Becali nu va fi naş la nunta dintre Anamaria Prodan şi Ronald Gavril. Impresara a dezvăluit care este motivul

Anamaria Prodan a clarificat zvonurile despre faptul că Gigi Becali au urma să fie naş la nunta ei cu Ronald Gavril. După ani de conflicte și atacuri reciproce în presă, impresara şi patronul lui FCSB par să fi ajuns la o înțelegere și o relație mai pașnică.

10 apr. 2024, 18:58
Gigi Becali nu va fi naş la nunta dintre Anamaria Prodan şi Ronald Gavril. Impresara a dezvăluit care este motivul
Gigi Becali nu va fi naş la nunta dintre Anamaria Prodan şi Ronald Gavril

Gigi Becali nu va fi naş la nunta dintre Anamaria Prodan şi Ronald Gavril. Impresara a explicat că nu este interesată de avantaje materiale din partea lui Gigi Becali şi a precizat că, deși au rezolvat neînțelegerile, relația lor este departe de implicarea în afaceri sau în viața personală a fiecăruia.

„Gigi Becali nu mai are chef și timp de nășit. Viața lui este rugăciunea. Viața lui este dedicată lui Dumnezeu nu este dedicată petrecerilor, nunților sau cumetriilor. Eu nu m-am împăcat cu Gigi ca să am avantaje de pe urma lui, căci nu am căutat asta niciodată de la nimeni. Partea cu viața mea personală îmi aparține și mă cunoașteți că dacă anunț nașul sau finul o fac public. Relația mea cu Gigi este una aparte și sunt liniștită că am pus punct acelei prostii”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a chemat-o martoră pe Corina Caciuc în procesul cu Laurenţiu Reghecampf. „Va spune adevărul absolut şi toată mizeria făcută!”

Anamaria Prodan subliniază că relația sa cu Gigi Becali este una specială și că a pus punct conflictului anterior, iar acum se concentrează pe aspectele pozitive și pașnice ale vieții lor, fără a aștepta beneficii materiale sau avantaje din partea acestuia: „Relația mea cu Gigi este una ok, departe de fotbal, afaceri sau beneficii. Dacă eu managerul Prodan am oferte pentru jucătorii Stelei, probabil că nimeni nu se va opune, dar eu nu aștept nimic de la Gigi Becali mai ales din punct de vedere material”.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, atac suburban la adresa lui Reghecampf. „De morţi, numai de bine! Miroase a ghenă uitată de serviciul de salubrizare în toiul verii”