Gigi Becali oferă 800.000 de euro pentru Harlem Gnohere

Gigi Becali a anunţat că a mărit oferta pentru Gnohere la 800.000 de euro şi aşteaptă un răspuns din partea conducerii lui Dinamo.

05 sept. 2016, 20:26
Gigi Becali oferă 800.000 de euro pentru Harlem Gnohere

Gigi Becali susţine că-l va lua gratis din vara viitoare pe atacant dacă Dinamo nu va accepta oferta.

„Eu am fost contactat de o persoană. Mi-a spus aşa: îl vreţi? Îl vreau. Vor un milion pe el. Nu dau un milion, dau 600.000 euro. Am ridicat la 700.000 euro şi acum o ora, la 800.000 euro. Nu am primit niciun răspuns. Mi-a spus că el vrea sa vorbească cu mine. Am spus că nu vorbesc cu el decât cu 6 luni înainte să îşi încheie contractul. Eu nu vreau să iau de la Dinamo că am o răutate pe ei. Mi-a dat Dumnezeu atâta putere, că Dinamo nu mai există pentru mine ca un concurent. Eu vreau să câştig în faţa tuturor, nu concurez cu Dinamo. Am o ambiţie mai mare cu ei ca să le fac pe plac suporterilor, dar pe mine nu mă interesează Dinamo.

Gigi Becali anunţă transferul lui Harleme Gnohere la Steaua

Am zis că ne întâlnim peste 6 luni să semnăm. Mi s-a spus că putem să semnăm de acum. Am zis că nu. Semnăm în prima zi de 6 luni. Eu respect reguli şi legile! Nu o să fac niciodată ceva ce nu e drept. Dacă Gnohere va fi suspendat, nu a greşit cu nimic. El are 4000 euro salariu, 3000, şi baiatul vrea să-şi facă şi el viitorul. Până acum nu a jucat, are 28 de ani. Are soluţia să vină în iarna la Steaua, să joace un an şi să plece la arabi, să ia un milion de euro pe an. Cum a făcut şi Szukala, cum a făcut şi Sanmartean, cum a facut şi Pintilii, care acum a luat 3 milioane de euro, a câştigat la FIFA (n.r. a fost în litigiu cu Al Hilal pentru neplata salariilor).

Am înţeles că e un băiat foarte cuminte. Să stai la Dinamo şi să spui că vrei la Steaua… m-a impresionat”, a spus Gigi Becali la Sport.ro.