Gigi Becali: Petrolul a primit o pedeapsă prea mare

Finanţatorul Stelei crede că gruparea Petrolul Ploieşti a primit o sancţiune prea severă după incidentele de la meciul de duminică, dar consideră normală decizia de a nu-i suspenda pe Martinovici şi Stanca.

RomaniaTV.net
02 nov. 2011, 20:14
Gigi Becali: Petrolul a primit o pedeapsă prea mare

Gigi Becali a declarat, miercuri, că decizia de a nu-i suspenda pe Novak Martinovici şi Răzvan Stanca pentru că l-au lovit pe suporterul ploieştean care îi dăduse un pumn în faţă lui Galamaz este normală, apreciind că „nicăieri nu poate fi sancţionată moralitatea”. „Toată lumea a apreciat că ce a făcut Martinovici a fost moral. Este o decizie normală până la urmă, aşa spune şi regulamentul. La Petrolul cred că e cam mult. Nu e de vină echipa Petrolul după părerea mea. Şase etape e prea mult”, a spus Gigi Becali, la Gsp Tv.

Jucătorii echipei Steaua Novak Martinovici şi Răzvan Stanca nu au fost suspendaţi în urma incidentelor de la meciul cu Petrolul Ploieşti, clubul ploieştean urmând să joace şase meciuri fără spectatori şi pierderea partidei cu steliştii prin forfait, scor 0-3. În plus, gruparea prahoveană va trebui să plătească o amendă de 60.000 de lei.


loading...