Gigi Becali pierde Steaua! O mare companie românească a anunţat că vrea să cumpere marca

Gigi Becali este pe cale să primească o mare lovitură. El riscă să rămână definitiv fără marca Steaua, după ce o mare companie românească a anunţat că doreşte să achiziţioneze acest brand.

06 mai 2015, 10:47
Gigi Becali pierde Steaua! O mare companie românească a anunţat că vrea să cumpere marca

Compania producătoare de vinuri Cotnari a transmis printr-un comunicat oficial că este interesată de cumpărarea mărcii Steaua pentru că „nu doreşte că acest simbol naţional să îşi piardă din valoare”.

Luând la cunoştinţă din presă despre vânzarea mărcii Steaua şi fiind interesată de cele mai importante simboluri cu valoare naţională, compania Cotnari îşi manifestă interesul de a achiziţiona această marcă. Compania Cotnari nu doreşte că acest simbol naţional să-şi piardă din valoare în urmă acestei dispute. De aceea, aflată în plină campanie de comunicare Cotnari – Unic Românesc, compania a decis preluarea mărcii Steaua„, se menţionează în comunicatul companiei Cotnari.

Citeşte şi Gigi Becali renunţă la Steaua dacă nu ia titlul şi investeşte în Viitorul lui Hagi

Producătorul de vinuri susţine că sigla va fi amplasată în Sala Ştefan cel Mare a companiei, alături de alte simboluri naţionale, „fiind destinată să perpetueze amintirea singurei echipe din România care a câştigat Cupa Campionilor Europeni„.

Marca Steaua se află în proprietatea Clubului Sportiv al Armatei, că urmare a unei decizii definitive a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Marca va intra într-un proces de evaluare, după care dreptul de a o utiliza va fi scos la licitaţie. Gigi Becali susţine că nu vrea să achiziţioneze acest brand, motiv pentru care refuză să participe la licitaţie.