Gigi Becali, plan HALUCINANT! A anunţat că vrea să cumpere o echipă din LIGA 2 din ANGLIA

Gigi Becali a anunţat, joi, că se gândește să preia o echipă de fotbal din liga a doua din Anglia din cauza problemelor pe care le are în România cu FCSB.

24 mai 2018, 08:07
Gigi Becali, plan HALUCINANT! A anunţat că vrea să cumpere o echipă din LIGA 2 din ANGLIA

Gigi Becali vrea să mute toţi jucătorii de la FCSB la noua echipă.

Gigi Becali a decis! Antrenor BOMBĂ la FCSB

„Eu nu vreau idolatrie din fotbal, vreau afacere. Vă dezvălui ceva în premieră. Vorbeam azi cu MM Stoica și l-am întrebat: Bă, te-ai muta în Anglia cu fotbalul?. Și mi-a zis că ar face asta. Și i-am spus: Bă, Mihai, dacă aici sunt mizerie, putregai, oameni de nimic și javre care vor să distrugă țara, hai să ne mutăm!.

M-am gândit să mergem în Anglia, luăm o echipă din Liga a 2-a cu 25 de milioane de euro, aducem toți jucătorii și aia e. Luăm în fiecare 150 de milioane de euro pe sezon din drepturile TV. Plătesc salarii de 10 milioane de euro și am profit de 100 de milioane de euro pe an. Am puterea și mintea să fac asta.

Dacă pleacă Becali, mai vedeți fotbal? Vai de capul vostru. La revedere! Plec din moment ce șoriceii pot șicana elefanți, puii șicanează vulturii, iar tractorul e mai bine văzut ca Mercedesul. Ce să facă? Sunt gonit”, a declarat Gigi Becali la Pro X.