Gigi Becali pregăteşte un MEGA REVELION în Poiana Brașov! Petrecere de patru zile, 20 de camere și 300 de invitați!

Gigi Becali pregătește o petrecere de proporții de Revelion. Patronul celor de la FCSB va merge alături de familie la munte, aşa cum o făcea în urmă cu mai bine de un deceniu.

24 dec. 2021, 11:17
Gigi Becali pregăteşte un MEGA REVELION în Poiana Brașov! Petrecere de patru zile, 20 de camere și 300 de invitați!

Gigi Becali pregăteşte un MEGA REVELION în Poiana Brașov! Latifundiarul din Pipera va petrece Revelionul în Poiana Brașov, la Hotel Teleferic, unde a închiriat deja 20 de camere. Peste 300 de apropiați de-ai afaceristului sunt așteptați să petreacă alături de Gigi Becali.

Gigi Becali pregăteşte un MEGA REVELION în Poiana Brașov!

Gigi Becali va petrece patru nopți în Poiana Brașov, distracție care ar urma să-l coste pe acesta nu mai puțin de 30.000 de euro! Boss-ul de la FCSB și apropiații săi se vor delecta cu un program artistic special, din care nu vor lipsi momente de dans sau muzică tradițională românească, scrie Fanatik. Artistul principal invitat la petrecerea de Revelion 2022 organizată de Hotel Teleferic este Andra, în timp ce soțul ei, Cătălin Măruță va fi amfitrionul evenimentului! Printre marii absenți se numără chiar fetele lui Gigi Becali, Alexandra, Cristina și Teodora, care vor petrece sărbătorile în Egipt!

Gigi Becali a cumpărat o pensiune şi o bisericuţă în Bucovina. Câți bani a investit patronul de la FCSB

În 2020, Gigi Becali și-a petrecut Revelionul la Mănăstirea Plumbuita din Capitală, după ce, cu un an înainte, acesta spunea că a renunțat definitiv la vechile obiceiuri. „Vine Revelionul, Anul Nou. Noi nu îi dăm Revelionul lui Hristos. Și eu îi dădeam Revelionul lui Satana. Umblam, eram distras de mizerii, vai de capul meu, săracul de mine! Acum e altfel. La ora 11 noaptea sunt în biserică până la 4 dimineața. Ăsta e Revelionul meu! Acolo e muzica îngerilor. Cine vrea poate să asculte muzica dracilor la cluburi. La cluburile unde mergeți voi, țanca-țanca, săriți în sus. Păi, stai să vezi muzica de la biserică. Inima voastră nu se bucură. La mine dansează inima, la voi dansează picioarele”, spunea Gigi Becali în 2019.