GIGI BECALI, pretenţie ŞOCANTĂ în puşcărie. Cum vrea omul de afaceri să fie egalul lui Băsescu

GIGI BECALI a fost scos marţi dimineaţă din închisoare şi dus la mai mulţi specialişti pentru a-l consulta, în contextul în care miercuri magistraţii de la Tribunalul Constanţa se vor pronunţa cu privire la cererea acestuia de întrerupere a pedepsei cu închisoarea, pe motive medicale. Gigi Becali suferă de hernie de disc, afecţiune pe care a avut-o şi Traian Băsescu. Potrivit România TV, asemenea şefului statului, Becali vrea să se opereze la Viena, la clinica la care s-a operat Băsescu.

28 ian. 2014, 13:32
GIGI BECALI, pretenţie ŞOCANTĂ în puşcărie. Cum vrea omul de afaceri să fie egalul lui Băsescu

GIGI BECALI va afla miercuri dacă îi va fi aprobată cererea de întrerupere a pedepsei cu închisoarea şi se va putea opera la o clinică privată de durerile de spate care îl chinuie de mai multă vreme sau va rămâne la Poarta Albă, va primi tratament medical în regim penitenciar, iar eventuala intervenţie chirurgicală va fi efectuată la un spital din reţeaua de stat.

Potrivit România TV, Gigi Becali are pretenţii de preşedinte în închisoare şi cere să fie operat la clinica la care a suferit intervenţia chirurgicală Traian Băsescu, în urmă cu opt ani. Printr-o notă pe care i-a transmis-o avocatului Daniel Ionaşcu, Gigi Becali spune că intenţionează să ia legătura cu doctorul austriac care l-a operat pe Traian Băsescu. Altă alternativă pentru operaţie ar mai fi Germania, decizia finală urmând să o ia împreună cu familia.

În mai 2006, preşedintele s-a operat de hernie de disc la Spitalul Universitar din Viena. Decizia de a merge în Austria a luat-o, după ce, timp de 8 ore, medicii români nu au reuşit să se pună de acord asupra spitalului romanesc în care trebuia să aibă loc operaţia.

Operaţia a fost efectuată de Engelbert Knosp, un celebru neurochirurg, în vârstă de 61 de ani, la care intenţionează să apeleze şi Gigi Becali. Totul depinde însă de hotărârea de miercuri a instanţei, care va hotărî dacă îl eliberează sau nu, temporar, pe patronul Stelei.