GIGI BECALI, prima intervenţie ÎN DIRECT la TV. Declaraţie BOMBĂ

Gigi Becali a a declarat la ieşirea din închisoare că nu va mai intra în direct la TV, dar joi seară a sunat la Digi Sport şi a făcut câteva declaraţii despre Steaua.

07 mai 2015, 17:48
GIGI BECALI, prima intervenţie ÎN DIRECT la TV. Declaraţie BOMBĂ

„Vali Argăseală este un om corect, un om bun, care spune cu blândeţe adevărul. Nu s-a versat deloc, n-am vrut să spun şmecherit, pentru că el n-a ştiut să răspundă la două lucruri. Azi l-aţi întrebat dacă dăm în judecată pe Dinamo, i-am zis că vreau să terminăm cu certurile şi atacurile şi dacă este un neadevăr, o tâmpenie, o declaraţie a cuiva, nu răspund”, a spus Gigi Becali.

„După care i-am spus că noi nu dăm în judecată pe Dinamo, să nu mai răspundă la telefon la întrebări din astea, sunt aberaţii şi tâmpenii. Nu mai există niciun aranjament în fotbalul românesc, nu e cineva care să facă puşcărie pentru fotbal. Eu nici nu l-am sunat pe Gică, care e naşul meu, să-i spun „Mă, Gică, să-i baţi!”. E o tîmpenie tema asta, ar însemna să alerg şi eu pe banda asta care e o aiureală. Cu ani în urmă cînd vorbeam de blaturi, era altceva şi cer iertare, a fost doar o părere, ştiţi contextul de atunci, erau alte vremuri atunci”, a mai spus Gigi Becali.

Acseta s-a referit şi la scandalul legat de marca Steaua: „Argăseală nu ştie ce să comenteze de Armată. Ei spun că au palmaresul şi victoria! Bun! Eu vă spun aşa, puteţi să cereţi de la Registrul de Insolvenţă sau de Falimente, acolo unde sunt asociaţiile şi fundaţiile, este un administrator judiciar care lucrează acum pe falimentul acelei ascociaţii şi cereţi statulul, cereţi prima pagină şi vedeţi cu ce începe. Avem palmaresul şi tradiţia. Nu putea un club de sport să ţină palmaresul fotbalului, dacă fotbalul a plecat. Am preluat palmaresul odată cu locul în clasament. Eu nu vreau să mint, i-a ameninţat cineva cu pistolul pe cei de la OSIM? Şi dacă a dat folosinţa mărcii, cea care a fost înregistrată de noi şi aprobată de OSIM, noi avem vreo vină?”

„Niciodată în viaţa mea nu m-am gândit să stimulez vreo echipă. Nu mai am nicio emoţie la fotbal, las totul în mânile lui Dumnezeu. Gata! Dacă faci doi ani de puşcărie nu te mai interesează lucrurile astea, asta ar fi idolatrie şi îţi scurtează viaţa. Vine sfârşitul lumii anul ăsta? Nu vreau să mă mai cert cu nimeni, chiar dacă mă înjură. La ora actuală, Steaua are cam 10 milioane de euro capital, când banii aştia se termină şi eu dau primii bani din buzunar, atunci o dau cadou! Aveam altă mentalitate, îmi plăcea gloria, să fiu aclamat, aplaudat, nu mai auvaloare pentru mine lucrurile astea. Vreau mântuire şi mă feresc de alte lucruri. Dumnezeu va stabili ce se va întîmpla cu echipa asta!”,a încheiat Gigi Becali.