Gigi Becali, prima reacţie despre divorţul dintre Reghe şi Anamaria Prodan: „Aşa este cel mai bine”

Gigi Becali, prima reacţie despre divorţul dintre Reghe şi Anamaria Prodan. Latifundiarul din Pipera este considerat ca fiind un apropiat al antrenorului FC Craiova, însă cu impresara nu are o relaţie foarte bună. În ultima perioadă, s-au atacat destul de dur.

13 oct. 2021, 10:31
Gigi Becali, prima reacţie despre divorţul dintre Reghe şi Anamaria Prodan: „Aşa este cel mai bine”
Gigi Becali, prima reacţie despre divorţul dintre Reghe şi Anamaria Prodan

Gigi Becali, prima reacţie despre divorţul dintre Reghe şi Anamaria Prodan. Omul de afaceri a vorbit despre separarea celor doi, însă nu şi-a exprimat părerea în modul lui caracteristic. A preferat să se abţină, ca să nu fie interpretata vorbele sale.

Citeşte şi: Cristi Brancu, dezvăluiri-bombă despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf. De la ce a pornit ruptura

Gigi Becali, prima reacţie despre divorţul dintre Reghe şi Anamaria Prodan

Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.ro.

Anamaria Prodan: „Și noi aflăm lucruri din presă”

Anamaria Prodan

rupe tăcerea și recunoaște, pentru prima dată de când au apărut zvonurile despărțirii dintre ea și Laurențiu Reghecampf, că în căsnicia ei există probleme.

El este tatăl copilului meu, niciodată nu o să vorbesc urât de el. Poate de-a lungul vieții am făcut niște greșeli, dar promit că am să le repar. Am să lupt că toți copiii mei să nu se împiedice de asta. Lăsăm legea să își spună cuvântul.

Și noi aflăm lucruri din presă! Nu știm exact adevărul. Dacă ar fi să o iau de la capăt, aș face la fel. Nimeni nu se poate gândi că cineva poate să îți facă rău. O să văd cum stau lucrurile și voi da o declarație oficială.

Întotdeauna mi-am apărat familia cu prețul prieteniilor distruse. Am văzut și noi declarația din presă, mi-a citit-o cineva. Nimeni din familie nu știe adevărul. Cel mic suferă cel mai tare, că nu prea își vede tatăl”, a spus Anamaria Prodan, în emisiunea „La Măruță” de la Pro TV.


loading...