Gigi Becali, prima reacţie despre dosarul lui Kovesi: Unde este mita, abuzul în serviciu? Asta e circăreală, se fac de râs

Gigi Becali a vorbit, la România TV, despre faptul că Laura Codruța Kovesi a devenit suspect pentru luare de mită, mărturie mincinoasă și abuz în serviciu. Omul de afaceri este de părere că fosta șefă DNA nu va fi pedepsită de justiție și că va ajunge șef la Parchetul European. 

RomaniaTV.net
17 feb. 2019, 09:46
Gigi Becali, prima reacţie despre dosarul lui Kovesi: Unde este mita, abuzul în serviciu? Asta e circăreală, se fac de râs

„Se fac de râs pentru că oamenii nu sunt proşti. Unde este mita, abuzul în serviciu? Asta e circăreală, se fac de râs. Eu o cred. Eu m-am interesat de Adina Florea, nu e prostă … O cheamă aşa (pe Kovesi n.red.) ca să le facă pe plac lui Dragnea, politicienilor, apoi o să claseze dosarul şi cu asta basta”, a declarat Gigi Becali despre dosarului lui Kovesi de la Secţia de investigare a magistraţilor.

Întrebat dacă ancheta de la Bucureşti va afecta candidatura Laurei Codruţa Kovesi la şefia Parchetului European, Becali a răspuns: „Credeţi că aia sunt proşti? Aia ştiu tot. Aia vor şti mai mult decât ştim noi când o vor audia pe Kovesi. Vă vorbeşte un om căruia Codruţa i-a făcut trei dosare. Acum pot să spun că îmi pare bine că i se întâmplă asta ca să vadă şi ea cum a permis ea abuzurile cum se fac abuzuri şi împotriva ei. Dumnezeu nu doarme”, a mai comentat Becali.

Întrabat dacă Laura Codruţa Kovesi ar fi bună pentru funcţia de procuror şef al Parchetului European, Becali a răspuns: „Nu ştiu dacă e bună, ea nu e aşa deşteaptă, dar va obţine funcţia că i-o dă Dumnezeu, că se roagă. I-o dă Dumnezeu ca sp le dea beste bot duşmanilor ei”.