Scandal MONSTRU la meciul FCSB-Hapoel Beer Sheva. Soţiile steliştilor, BĂTAIE CRÂNCENĂ în WC-ul de la loja VIP

Scene teribile în timpul partidei FCSB - Hapoel Beer Sheva. În toaleta de la tribuna oficială s-a petrecut un incident şocant: două dintre soţiile jucătorilor au atacat o tânără, care ar fi avut o aventură cu soţul uneia dintre ele!

03 nov. 2017, 16:46

Alina Popescu şi Gabriela Pintilii, neveste fotbaliştilot Ovidiu Popescu şi Mihai Pintilii au fost protagonistele unui mega scandal. Mai exact, cele două i-ar aplicat o corecţie fizică unei tinere pe motivul că aceasta ar fi întreţinut relaţii sexuale cu unul dintre bărbaţii lor. Alexandra, tânăra agresată, ar fi avut o relaţie cu Ovidiu Popescu.

Gigi Becali, prima reacţie după bătaia nevestelor de la FCSB

În urma scandalului, Alexandra s-a ales cu mai multe traumatisme, atât la nivelul capului, cât şi al membrelor, tânăra fiind transportată de o prietenă la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde medicii i-au acordat primul ajutor.

„Am venit să depun o plângere în urma unei agresiuni de pe Naţional Arena. Am fost agresată de soţia unuia dintre fotbaliştii de la FCSB, mai exat soţia lui Ovidiu Popescu, Alina Popescu. Am avut o aventură cu el, iar ea s-a răzbunat prin această agresiune fizică. M-a prins la baie, m-a luat prin surprindere, m-a tras de păr. Mi-am rupt unghiile în toată nebunia aia, mi-a dat cu pumnul în faţă, mi-a spart buza, la cap am lovituri şi am mers la spital. Acum am venit să depun plângere. Nu e normal, din punct de vedere moral ştiu că am greşit”, a declaratamanta fotbalistului pentru SpyNews.