Gigi Becali, prima reacţie după ce a pierdut palmaresul în favoarea CSA Steaua. Ce se întâmplă cu FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat după ce Tribunalul București a decis, vineri, că CSA Steaua deține palmaresul echipei de fotbal din 1947 până în 2003. Decizia nu este una definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel.

05 iul. 2019, 08:51
Gigi Becali, prima reacţie după ce a pierdut palmaresul în favoarea CSA Steaua. Ce se întâmplă cu FCSB

Gigi Becali a comentat decizia instanţei şi modul în care este afectată FCSB.

Florin Talpan, prima reacţie după ce CSA Steaua a câştigat în instanţă PALMARESUL. Cu ce a rămas FCSB

„Nu mă afectează! Asta e România. Mă minunez și eu. Aici e vorba de continuitate. Dacă un copil face clasa I și după aceea face clasa a II-a și tot așa până în clasa a 12-a, înseamnă că el a făcut toate clasele. Nu altcineva. Pe de o parte râd, pe altă parte plâng pentru că așa ceva se întâmplă în România, în țara mea! Voi ataca decizia la Curtea de Apel pentru că vreau să văd până unde se poate merge! Dacă și la Curtea de Apel se menține decizia, înseamnă că toți suntem nebuni și proști. Înseamnă că totul globul este idiot și doar judecătorul este deștept”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.

CSA Steaua are PALMARESUL ISTORIC. Tribunalul Bucureşti i-a dat lovitura decisivă lui Gigi Becali

„Doar pierdem 2 puncte la coeficientul UEFA! Le aveam pentru că aveam Cupa Campionilor în palmares. Dar nu mă deranjează. Asta e România! Pierde o echipă românească la coeficient. Cei de la CSA nici nu au ce să facă cu palmaresul. Dacă vor să promoveze și fac societate pe acțiuni și se asociază cu un privat, o să contest decizia. Nu poate acea societate să preia palmaresul Stelei. Dacă eu nu am putut, acea societate de ce să poată? Dar nu mă mai enervez. Asta e țara noastră și trebuie s-o iubim”, a adăugat Gigi Becali.


loading...