Gigi Becali, prima reacţie după ratarea titlului în Liga 1: Am avut patru meciuri cu CFR-ul şi în niciunul nu am condus

FCSB a pierdut pentru al treilea an la rând titlul în Liga 1. În ciuda faptului că roş-albaştrii s-au impus cu 1-0 contra Astrei, CFR a reuşit un scor identic, în disputa cu Viitorul.

RomaniaTV.net
20 mai 2018, 20:06
Gigi Becali, prima reacţie după ratarea titlului în Liga 1: Am avut patru meciuri cu CFR-ul şi în niciunul nu am condus

Titlul s-a pierdut, nu s-a câștigat. A câștigat echipa mai puternică, mai valoroasă, mai tare. Eu sunt responsabil pentru disciplină. Din cauza lui Alibec am permis niște lucruri la echipă. Vociferări la antrenamente, că iar facem astea, că iar facem astea.

Nu dăm vina pe Alibec, că nu e Alibec vinovat. CFR e echipa mai puternică, trebuie să recunoaștem. Ca dovadă, au jucat cu Viitorul și au bătut. Când trebuie să bată, bat. Am avut 4 meciuri cu ei și în niciunul nu am condus. Echipa mai bună a câștigat campionat, asta e concluzia mea. Și azi s-a văzut asta„, a spus Gigi Becali, după FCSB-Astra 1-0.

Noi nici astăzi n-am condus clar, puteau să ne marcheze un gol. Noi nu avem joc elaborat, posesie. Nu pasăm nimic, nu avem posesia cum trebuie să o avem, jucători cu frică. Niciodată nu am jucat atât de prost. Dică rămâne, dar vor pleca jucători. Bine că l-am văzut pe Cristi Tănase, ca să-mi dau seama că nu mai poate. Teixeira vreau să-l mai țin un an. Uite, poți să-l compari pe Abang cu Alibec sau cu Gnohere”, a mai spus Gigi Becali.