Gigi Becali primeşte o LOVITURĂ DEVASTATOARE. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al AUTORITĂŢILOR

Ministerul Apărării Naționale a decis scoaterea la concurs a funcției de comandant al Clubului Sportiv al Armatei Steaua București în urma detașării și împuternicirii colonelului Bixi-Pompiliu Mocanu. Printre candidați se numără și Florin Talpan, juristul care a câștigat toate procesele cu Gigi Becali.

16 oct. 2019, 14:56
Gigi Becali primeşte o LOVITURĂ DEVASTATOARE. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al AUTORITĂŢILOR

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, cel care a câștigat toate procesele cu Gigi Becali, a anunțat, de mai multe ori, că și-ar dori să ajungă șef al clubului sportiv al Armatei.

„Ca urmare a încetării detașării și împuternicirii colonelului Bixi-Pompiliu Mocanu, conducerea Ministerului Apărării Naționale a decis scoaterea la concurs a funcției de comandant (președinte) al Clubului Sportiv al Armatei (CSA) Steaua”, se arată în comunicatul MApN.

BOMBA ANULUI! Gigi Becali poate folosi GRATUIT marca şi sigla STEAUA BUCUREŞTI. Document oficial FOTO

Conform legilor în vigoare, procedura va fi derulată prin publicarea anunțului de organizare a concursului de selecție în Buletinul Informativ al Armatei, publicație internă a MApN, cu apariție lunară.

Gigi Becali, ANUNŢ de ULTIMĂ ORĂ în disputa pentru numele şi marca STEAUA. Ce se întâmplă cu pacea dintre FCSB şi ARMATĂ

„Până la finalizarea procedurilor de selecție atribuțiile funcției de comandant vor fi asigurate de locțiitorul legal al acestuia, colonelul Cristian Cîrlan”, se mai arată în comunicat.

Bixi-Pompiliu Mocanu fusese numit în funcția de comandant al CSA Steaua pe 15 octombrie 2018.