Gigi Becali primeşte o LOVITURĂ TERIBILĂ. Pierde UN MILION DE EURO

Gigi Becali are noroc la bani, dar sunt momente în care trebuie să ştie şi să piardă. Finanaţatorul celor de la FCSB tocmai a aflt că pierde un milion de euro!

19 nov. 2017, 19:18
Gigi Becali primeşte o LOVITURĂ TERIBILĂ. Pierde UN MILION DE EURO

Nicolae Stanciu (24 de ani) a fost transferat de Anderlecht în vara anului trecut de la FCSB în schimbul a 7.8 milioane de euro. Alte două milioane de euro urmau să intre în conturile roș-albaștrilor dacă belgienii se calificau în grupele Ligii Campionilor și dacă fotbalistul era titular în cel puțin 50% dintre meciurile din primele sale două sezoane în campionatul Belgiei.

Nicolae Stanciu, salariu COLOSAL la Anderlecht. De asta acceptă să fie REZERVĂ

Prima condiție a fost îndeplinită și FCSB a mai primit un milion de euro, dar sunt slabe șansele ca Nicolae Stanciu să prindă cel puțin 50% dintre meciurile acestui sezon ca titular, ținând cont că în ultima vreme a fost mai mult rezervă.

Astfel, transferul lui Nicolae Stanciu a ajuns la 8.8 milioane de euro și rămâne cel mai scump jucător plecat vreodată din România. Vlad Chiricheș, care a ajuns în 2013 la Tottenham, îl urmează cu o mutare care a costat 8.5 milioane de euro.