Gigi Becali, primul Crăciun departe de familie. Cum a petrecut omul de afaceri în închisoare

Gigi Becali a petrecut pentru prima oară Crăciunul departe de familia sa, după ce nu a obţinut aprobarea de a părăsi Penitenciarul Poarta Albă în perioada sărbătorilor.

25 dec. 2013, 11:52
Gigi Becali, primul Crăciun departe de familie. Cum a petrecut omul de afaceri în închisoare

Pentru Gigi Becali, primul Crăciun petrecut în închisoare a fost un moment cum nu se poate mai greu. Departe de familie, omul de afaceri, condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare în mai multe dosare, a ţinut, însă, să se simtă mai aproape de soţia sa, de mamă şi de cele trei fiice, informează România TV.

Prin urmare, Gigi Becali şi-a petrecut noaptea de Crăciun vorbind la telefon cu soţia sa, pe care a încurajat-o şi căreia i-a spus că, deşi nu este acasă, vrea ca fiicele lor să se bucure de toate cadourile pe care şi le doresc, potrivit România TV.

Deşi a încercat să-şi îmbărbăteze soţia, Luminiţa Becali, omul de afaceri era trist, dar totodată resemnat că nu a putut ajunge acasă. Pentru a mai uita de necaz, sursele România TV susţin că Gigi Becali a cântat colinde şi s-a arătat încrezător că Dumnezeu va avea grijă de el şi de familia sa.

De ce a ratat Gigi Becali şansa de a petrece Crăciunul acasă

Gigi Becali a ratat şansa de a fi evaluat de comisia de la penitenciarul Poarta Albă, pentru a obţine permisiunea de a merge acasă de Crăciun. Gigi Becali a început prea târziu să se implice în activităţile desfăşurate în închisoare, aşa că mai are de aşteptat până să primească recompensa mult dorită.

Gigi Becali a început să se implice, de puţină vreme, în activităţile socio-educative desfăşurate în peniteciarul Poarta Albă, acolo unde este încarcerat. Mai mult, acesta a fost de acord să renunţe la câteva credite, pentru ca în schimbul lor să obţină o primă recompensă, aceea de a coordona o activitate.

Gigi Becali a intrat în sistemul gradual de acordare a recompenselor, însă nu a reuşit să îl parcurgă integral, pentru a putea obţine, în final, învoirea de a merge acasă de sărbători.

Din nefericire pentru Gigi Becali, comisia care evaluează activitatea unui deţinut s-a întrunit înainte ca el să ajungă să parcurgă toate etapele. Comisia se va întruni, din nou, în ianuarie 2014. Până atunci, latifundiarul va fi nevoit să se împace cu ideea că îşi va petrece sărbătorile de iarnă în puşcărie.