Gigi Becali, propunere incredibilă pentru Cătălin Moroşanu. „Îţi dau maşina, lasă tot şi hai!”

Gigi Becali i-a făcut o invitaţie incredibilă lui Cătălin Moroșanu, unul dintre participanții sezonului al II-lea al celebrei emisiuni "Survivor România". Kickboxer-ul face parte din echipa vedetelor.

13 ian. 2021, 09:41
Gigi Becali, propunere incredibilă pentru Cătălin Moroşanu. „Îţi dau maşina, lasă tot şi hai!”

Cătălin Moroşanu a dezvăluit, la GSP Live, că Gigi Becali i-a făcut o ofertă de a lucra pentru el, însă l-a refuzat pe latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali, propunere incredibilă pentru Cătălin Moroşanu

„Am primit o ofertă la început de carieră, când stăteam într-un cămin studențesc și ajunsesem pentru prima oară la televizor. M-a sunat consilierul lui Gigi Becali și mi-a zis că acesta vrea să fiu bodyguard-ul lui. Mi-a zis: „Îți dăm casă, îți dăm mașină, hai la București și lasă tot la Iași!”. Am stat și m-a gândit foarte mult. Ca să ajungi acolo sus, pe munte, trebuie să mergi pe cărarea aia îngustă, grea. Eu asta am ales. Am rămas alături de mentorul meu, alături de soția mea, care atunci era iubita mea. Am ales acest drum, am ales să stau la mine acasă. Dacă ajungeam atunci la București, cred că mă schimbam foarte mult”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Scandal la Survivor România 2021. Jador şi Cătălin Moroşanu, la un pas de bătaie

Cătălin Moroșanu a mai povestit că a avut parte de o copilărie în mijlocul sălbăticiei și că a crescut în pădure, alături de părinți. Împrejurimile casei și codrii i-au devenit rapid teren de joacă și de antrenament pentru cariera de pugilist și kickboxer.

„Am avut o copilărie frumoasă, am crescut într-un canton silvic, în pădure. Am avut mereu acea libertate de a zburda în natură. Lucrul acesta a fost foarte important pentru dezvoltarea mea fizică și psihică. Când crești în natură, în comuniune directă cu aceasta, ești mai viguros. Mi-aș dori ca și copilul meu să aibă parte de bucuria de a trăi cât mai aproape de natură”, a spus Cătălin Moroşanu.


loading...