Scandal la Survivor România 2021. Jador şi Cătălin Moroşanu, la un pas de bătaie

Scandal la Survivor România 2021. Nici bine nu au ajuns în Republica Dominicană şi au început să se certe şi să se ameninţe. Faimoşii şi Războinicii şi-au pierdut cumpătul şi au fost la un pas să se ajungă la bătaie. Însă, din fericire, şi-au dat curs furiei în timpul probelor.

12 ian. 2021, 21:06
Scandal la Survivor România 2021. Jador şi Cătălin Moroşanu, la un pas de bătaie
Scandal la Survivor România 2021

Scandal la Survivor România 2021. În ediția difuzată duminică seară, Moroșanu s-a enervat după ce s-a certat din cauza unei probe cu unul dintre membrii echipei Războinicilor. Se pare că atitudinea adversarilor le-ar fi stârnit furia necontrolată vedetelor, potrivit Kanal D.

După confruntarea de pe traseu dintre Moroșanu și Starlin s-a iscat un adevărat scandal. Câștigătorul probei a fost Starlin, iar Cătălin, nervos că a pierdut proba și-a manifestat supărarea.

Citeşte şi: Panică la Survivor România 2021. O concurentă a leşinat

Scandal la Survivor România 2021. Jador şi Cătălin Moroşanu, la un pas de bătaie

Jador a încercat să-i transmită felicitări lui Starlin, însă „războinicul” a făcut un gest prin care a denotat aroganță, lucru care l-a făcut pe manelist să răbufnească. „Ne batem noi doi? Şi ştii ce îţi fac? O sa plângi doi ani după aia”, i-a transmis artistul lui Starlin.

În final, Moroșanu și Starlin s-au confruntat în cadrul emisiunii, însă „războinicul” a reușit să iasă învingător și de data aceasta. Membrul echipei Faimoșilor i-a declarat lui Starlin că îl va învinge data viitoare: „Te mai prind eu o dată!”.

Cătălin Moroşanu, scandal cu Alexandra Stan

Cătălin Moroșanu a avut un schimb de replici cu Alexandra Stan, asta după ce cântăreața l-a scos din sărite și pe Jador, care i-a reproșat că nu îi convine nimic, potrivit Kanal D.

Cătălin Moroșanu a început să o critice pe blondină din mai multe motive, iar cei doi au început să aibă o discuție mult mai tensionată. „Mă, femeie, vrei să mori pe aici?!‘, i-a reproșat Cătălin Moroșanu Alexandrei Stan.

Citeşte şi: Georgiana Lupu de la Survivor România s-a născut la închisoare: „Am furat mâncare”

Lui Stan nu îi convine nimic. E puțin fițoasă, dar e un om care a muncit extraordinar de mult. S-a obișnuit cu confortul de acasă‘,a declarat Jador.

Mi-am dat seama că chiar suntem la Survivor. Aș prefera să fiu pe traseu. N-am mâncat cam deloc, am mâncat doar cocos. Ne-am prins așa care e treaba cu cocosul. Eu încerc să fiu cât mai ok cu toată lumea, observa unele lucruri, n-ai cum să nu le observi. Sper să fie toată lumea ok și cu mine!‘, a mărturisit Alexandra Stan.


loading...