Gigi Becali pus la punct! „Nu este treaba mea ce bani și ce datorii există!”

Gigi Becali a declarat că a susținut financiar echipa din Clinceni, iar acum se aștepta ca elevii lui Ilie Poenaru să nu-l încurce în drumul către titlu. În replică, antrenorul ilfovenilor a spus că nu patronul FCSB l-a adus la Clinceni și că mereu își va apăra corect șansele.

12 mai 2021, 16:45
Gigi Becali pus la punct! „Nu este treaba mea ce bani și ce datorii există!”

Gigi Becali pus la punct! „Nu este treaba mea ce bani și ce datorii există!”. Patronul FCSB l-a acriticat dur pe Ilie Poenaru, după ce Academica Clinceni i-a refuzat şansa de a trece pe locul 1.

Gigi Becali pus la punct! „Nu este treaba mea ce bani și ce datorii există!”

„Eu nu fac jocurile nimănui! Nu este treaba mea ce bani și ce datorii există, treaba mea este să antrenez. Eu îl apreciez pe domnul Becali, dar ăsta este stilul caracteristic dânsului. El m-a găsit pe mine la Clinceni, eu eram la Clinceni când dânsul a început această colaborare cu echipa. Nu vreau să fiu lipsit de modestie, dar cred că după un an de zile, acei copii pe care i-am avut la Clinceni se regăsesc în loturile echipelor din Liga 1: Horșia, Dumitru, R. Ion, care acum este accidentat. Nu mai spun de Șut, care a ajuns la FCSB. Nu am avut nevoie de cărțile lui Gigi Becali. Dacă are ceva interesant, primesc cu plăcere. Eu vreau să învăț, vreau să acumulez de la toată lumea. Când bat palma cu cineva, eu îmi respect promisiunea. De aceea nu era corect față de oamenii de la Clinceni să plec la FCSB, eram în plin campionat”, a spus Ilie Poenaru la Digi Sport.

Gigi Becali nu-i lasă pe jucătorii de la FCSB la Olimpiadă: „Ia du-te la Jocurile Olimpice cu ăia săraci! Să vină Cîţu să bage bani”

FCSB a ratat ocazia de a face rocada cu CFR Cluj în fruntea clasamentului Ligii 1 după ce au remizat cu Academica Clinceni. Gigi Becali consideră că ilfovenii au evoluat împotriva echipei sale cu o determinare superioară față de cea arătată în confruntarea cu CFR. „Ce citești tu, dacă nu-ți dădeam eu cartea? Ăștia sunt ai mei, mănâncă pâinea mea. Poenaru a luat salariu de la mine. Nu voiam să se dea la o parte, dar nu cu dușmănie, așa! Mie mi-a luat patru puncte și cu CFR s-au plimbat pe teren. Repet, să jucăm pe bune, dar luați măcar un punct CFR-ului”, a declarat Gigi Becali.