Gigi Becali nu-i lasă pe jucătorii de la FCSB la Olimpiadă: „Ia du-te la Jocurile Olimpice cu ăia săraci! Să vină Cîţu să bage bani”

Gigi Becali, patronul FCSB, se declară total nemulţumit de Federaţia Română de Fotbal şi de modul de lucru al acesteia şi ameninţă că nu-şi lasă jucătorii la turneul olimpic de la Tokyo.

11 mai 2021, 20:54
Gigi Becali nu-i lasă pe jucătorii de la FCSB la Olimpiadă: „Ia du-te la Jocurile Olimpice cu ăia săraci! Să vină Cîţu să bage bani”

Gigi Becali amenință că nu îi va lăsa pe jucătorii de la FCSB care vor fi convocați la lotul olimpic să se prezinte şi să participe la Olimpiada de la Tokyo, care va începe pe 23 iulie, aducând mai multe argumente în favoarea deciziei.

„Depinde de programul echipei. Federația trebuie să înțeleagă că noi nu facem Jocurile Olimpice, noi facem bani. Dacă vor să facă Jocurile Olimpice, să vina statul român, cu Cîţu, și să bage bani, să facă echipă de fotbal, cum a făcut Sepsi. Sepsi, de exemplu, poate să vină Orban să spună: „Ba, daţi-mi pe OSK, să merg la Jocurile Olimpice, că am dat bani eu!”.

Dacă tu, Federație, vii și iei bani, dacă toți banii pe care îi iei de la UEFA, FIFA, nu dai niciun ban și ne mai obligi să pierdem bani. Cum să pierdem bani adică? Să jucăm cu doi, nu contează, noi luăm bani de la săraci, suntem staliniști. Nu se întâmplă în lume așa ceva, după faci și fotbal feminin să dai bani. Tu ești obligat, sclavule, să faci fotbal feminin, bagi doi jucători și dai jucători la Jocurile Olimpice, dar tu bani nu știu de unde scoți.

Citeşte şi Gigi Becali atacă USR-PLUS şi îl apără pe Iohannis: „Au mentalitate de satanişti. Iohannis nu se bagă să dea puşcării”. Ce spune de Nicuşor Dan, Cîţu sau Băsescu

Nu contează că joci în cupele europene să iei bani tu. „Sclavule, tu joci și în europene, dai și jucători la Jocurile Olimpice, pui și doi jucători, dai și 10% din transferuri, sclavule, că eu așa sunt. Așa am învățat de la Stalin!”. Păi, băi, tu dictatorule, ia du-te la Jocurile Olimpice cu aia săraci. Du-te cu fotbalul feminin, cu aia din Divizia C, ia de la județene. Tu ești sclav, ești stăpânit de demon dacă gândești așa”, a spus Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, de la Sport.ro.

Citeşte şi Gigi Becali aruncă bomba despre Reghe: „Are amantă de 8 ani. Ştie şi Ana. Şi ea are, doar că pozează într-un cuplu fericit”


loading...
Partenerii noștri