Gigi Becali, RĂZBOI TOTAL cu Biserica Ortodoxă Română. MIZĂ de MILIOANE DE EURO

Gigi Becali, care a donat Bisericii milioane de euro de-a lungul timpului, i-a dat o lovitură teribilă Preafericitului Daniel, chiar în Postul Paştelui.

13 apr. 2017, 06:22
Gigi Becali, RĂZBOI TOTAL cu Biserica Ortodoxă Română. MIZĂ de MILIOANE DE EURO

Gigi Becali a cerut, în urmă cu doar câteva zile, să fie modificată cartea funciară care vizează un teren de milioane de euro din Pipera. Cap de listă în procesul deschis de afacerist este Patriarhia Română, prin Mănăstirea Christiana, apoi MAE, DRPCIV şi Agenţia de Cadastru.

Gigi Becali, atac DEVASTATOR la adresa lui Mihai Bendeac. „E slujitorul lui Satan”

Conform informaţiilor SpyNews, mărul discordiei este un teren al lui Gigi Becali aflat între Mănăstirea Christiana şi Direcţia Permise şi Înmatriculări, pe care cele două instituţii ar fi construit, fără acordul proprietarului.

Pe de altă parte, Gigi Becali a declarat, recent, pentru Capital, că 90% din donațiile făcute anul trecut au fost către biserici, atât din România cât și din străinătate. Potrivit acestuia, donaţiile s-au dus pentru construcţia de biserici pentru comunităţile de români din Elveţia, Spania sau Grecia. „În total, am donat 10 milioane de euro în 2016, din care 90% s-au dus la biserici. Restul au fost donaţi unor cazuri sociale concrete”, a spus omul de afaceri, pentru Capital.